Bruidegom laat haar doen bij Turkse kapper

Turkse kappers staan bekend om hun kunde en hun heerlijke behandelingen tijdens een bezoekje aan de barbershop. Ook als je geen baard hebt kun je naar de Turkse kapper. Ideetje voordat jullie bruiloft begint?

Barbershop voor je bruiloft baard en haar

Netjes bekapt voor de bruiloft


De bruid laat haar bruidskapsel doen voor de bruiloft, maar ook de bruidegom mag netjes en verzorgd erbij lopen. Vlak voor de bruiloft is het ideale moment om een keer naar een barbershop te gaan. De Turkse kapper is daarbij een ware traktatie voor huid en haar. Bij een Turkse kapper wordt namelijk niet alleen je kapsel super strak geknipt, maar ook je baard en je gezicht worden goed verzorgd. Een bezoekje aan de Turkse kapper staat eigenlijk gelijk aan een soort mini-hammambehandeling.

hammam bij de Turkse kapper

Hammam voor je haar


Steeds meer mannen kiezen voor een vertroetelende behandeling van hun hoofd en haar, al mag het natuurlijk niet vertroetelend genoemd worden. Een goede verzorging is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Als jouw aanstaande hubby terugkomt van de Turkse kapper, zal je zeker een wereld van verschil zien. Zijn baard (als hij die heeft), maar ook zijn kapsel en zijn huid zal fris en fruitig zijn en ultiem strak geknipt. Je mag de barbershop niet eerder verlaten tot elk haartje goed zit. Turkse kappers staan bekend om hun ijver en ambacht, dus na een bezoekje aan een Turkse barbershop weet je zeker dat je geweldig eruit ziet.

vintage bruiloft look van bruid en bruidegom

Barbershop is populair


Waar Turkse kappers eerder in een keldertje hun ambacht uitoefenden, zien we steeds meer barbershops in het straatbeeld. Soms zelfs meerdere in één straat. Mannen vinden de verzorging van hun baard steeds belangrijker, natuurlijk ook omdat de baard de laatste jaren ineens enorm populair werd. Zonder een goede baardverzorging zal je baard niet goed groeien. Dus, ben je een aankomende bruidegom, ga je bijna trouwen en wil je jouw baard en kapsel eens super goed laten verzorgen? Boek dan eens een afspraak bij de Turkse kapper, dan zie je er geweldig uit op je trouwdag.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation