Welke.nl

Waar alle bruiloftsgasten gek op zijn

We schreven al eerder een artikel over waarvan je bruiloftsgasten altijd blij worden. Hier is deel twee: voorzieningen en momenten op jullie bruiloft waar iedereen altijd voor te porren is. Van dansen tot eten en af en toe een goede verrassing!

Een speciale dans op de dansvloer


Voor bruidjes die niet gaan gooien met hun bruidsboeket, is een ‘anniversary’-dans een leuke andere optie. De trouwdagdans begint met alle stellen die zijn getrouwd en de dj laat telkens een stelletje de dansvloer verlaten onder luid applaus, in volgorde van het aantal jaren dat ze zijn getrouwd. Het laatste stelletje dat overblijft, is dus het langste getrouwd, en mag zichzelf de winnaar noemen.

Sushi eten op je bruiloft


Sushi is de laatste jaren enorm populair geworden, mede dankzij de honderden ‘all you can eat’-restaurants. Een schaal met verse sushi op je bruiloft zal dan ook door velen enorm worden gewaardeerd.

Loungen met een sigaartje


Een lounge-gedeelte op je bruiloft is eigenlijk wel een heel slim idee, want af en toe een momentje om bij te komen is wel nodig! Je kunt een VIP-ruimte creëeren, compleet met een goed glaasje whiskey en een Cubaanse sigaar.

Dessert-foodtruck en late night snacks


Er zijn maar weinig mensen die niet van een dessert houden, maar veel mensen krijgen na een overdadig buffet of diner geen dessert meer naar binnen. Een dessert-foodtruck biedt dan uitkomst: jullie gasten kunnen zelf bepalen wanneer en wat voor een dessert ze halen.

Foto- en video-booths


Er is ongetwijfeld een bruidsfotograaf aanwezig, maar soms wil je met een paar vriendinnen even een lekker gekke selfie maken. Of in een fotohokje kruipen om wat kekke plaatjes te schieten. Je gedraagt je toch anders dan voor een professionele fotograaf en daarnaast is een foto- of videobooth gewoon hartstikke leuk.

Een goede verrassing tijdens de bruiloft


Een rapbattle, vuurspuwers, vuurwerk of de verschijning van een beroemd persoon; iedereen houdt van een goede verrassing. Verzin iets dat echt bij jullie past en laat al je gasten flabbergasted achter!

Kinderopvang op de bruiloft


Kinderen uitnodigen op de bruiloft kan heel erg leuk zijn, maar er komt een moment waarop kinderen moe worden en moe betekent in de meeste gevallen dat er een huilbui aan zit te komen. Kinderopvang op de trouwlocatie is dan wel heel erg fijn. Je kinderen kunnen hier even een dutje doen, lekker spelen of knutselen. En jullie kunnen gewoon door met feestvieren!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation