Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Aanzoek doen of trouwen met Oud & Nieuw

Is Oud & Nieuw voor jullie ook elk jaar maar een beetje hetzelfde? Spice things up! Doe een aanzoek tijdens Oud & Nieuw of ga trouwen tijdens de jaarwisseling.

Aanzoek doen tijdens jaarwisseling

Drie, twee, één... GELUKKIGE VERLOVING! Eh, huh, wat? Een grote verrassing tijdens Oud & Nieuw! Jij verwachtte zoals altijd het nieuwe jaar in te luiden met een dikke kus van je liefje, maar oh my, hij gaat ineens op één knie. Dit is echt wel een knallend begin van het nieuwe jaar, en dat ligt niet aan het vuurwerk dat wordt afgestoken! Je geluk kan niet meer op en je hebt er direct een goed voornemen bij: een mega geweldige super leuke bruiloft plannen. Dit kan niet meer stuk!

Trouwen met Oud & Nieuw

Als je je hebt verloofd met Oud & Nieuw, is het wel heel erg leuk om precies een jaar later te trouwen. Tijd genoeg om de bruiloft te plannen. En hoe leuk zou het zijn om samen te zijn met vrienden en familie op één van de meest bijzondere dagen van het jaar, een afsluiting en een nieuw begin, net zoals de verloving en het huwelijk.

Vuurwerk op je bruiloft

Vraag je gasten om allemaal vuurwerk mee te nemen voor jullie bruiloft tijdens de jaarwisseling, want het blijft natuurlijk wel Oud & Nieuw en daar hoort wat kinder vuurwerk bij! Jullie kersverse huwelijk begint met een prachtig spektakel van sterretjes. Ideaal, want nu hoeven jullie ook geen vergunning aan te vragen om die af te steken op je eigen bruiloft. Overleg het wel even met de trouwlocatie, gewoon voor de zekerheid.

Champagne en oliebollen

Bij Oud & Nieuw horen natuurlijk oliebollen en een glaasje champagne om mee te proosten. Nu vind je champagne vaak standaard op een bruiloft, maar oliebollen is wel echt typisch voor Oud & Nieuw. Ook de appelflappen mag je niet vergeten. En hebben jullie of jullie gasten nog andere tradities? Dan horen die er natuurlijk ook gewoon bij! Dit wordt een feest voor iedereen.

Aftellen tot middernacht

Als jullie op Oudjaarsdag aftellen tot het nieuwe jaar, tel je eigenlijk ook af tot het begin van je huwelijk. De laatste seconden als verloofden tikken weg en om klokslag 12 uur ’s nachts zijn jullie gehuwden. Ook gemakkelijk om te onthouden trouwens, jullie nieuwe trouwdag!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation