Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tips & tricks voor kiezen van jullie trouwringen

Gaan jullie samen trouwringen uitkiezen? Dat is een grote beslissing die je gaat maken, want als het goed is, draag je deze ring voor de rest van je leven. Belangrijk dus om zorgvuldig te kiezen. Wij helpen je op weg, zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Wat is jullie budget voor de trouwringen

Bepaal voordat je gaat kijken naar ringen, wat jullie hieraan willen uitgeven. Het budget is mede bepalend voor de keuze die je gaat of kunt maken.

Gelijke of juist verschillende ringen kiezen

Bespreek vooraf of jullie dezelfde ringen willen, misschien voor de vrouw met een steentje erin. Of dat jullie individueel kiezen voor een mooie ring, en de ringen dus niet per se bij elkaar hoeven passen.


Lees ook Op zoek naar trouwringen? | Bekijk een boel inspiratie foto's voor juiste keuze


Kiezen jullie voor goud, wit goud, zilver of zwart staal?

Ook het type materiaal is bepalend voor de keuze. Houden jullie van goud, wit goud, zilver of zwart staal? Denk er alvast over na, zodat jullie bij de juwelier geen discussie krijgen over deze belangrijke keuze.


Lees ook Trouwring van titanium | Sterk & hypoallergeen


Welke tekst in jullie trouwringen graveren?

In de trouwring kun je een tekst laten graveren. Traditioneel is de naam van je partner met de trouwdatum. Maar ook een korte quote kan. Denk vooraf goed na over de tekst.

Minimaal drie maanden voor je bruiloft bestellen voor meer keuzemogelijkheden

Wil je zeker zijn dat je de mooiste ringen kunt kiezen? Ga niet op het laatste moment op pad, maar shop de ringen minimaal drie maanden voor de bruiloft zodat je ruime keus hebt.


Ga naar Trouwringen professionals voor de mooiste ringen


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation