Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Start een beauty check voor je bruiloft

Als je net ten huwelijk bent gevraagd, heb je nog een behoorlijke waslijst aan taken af te werken. Die taken hebben niet alleen te maken met de bruiloft, maar ook met jezelf. Heb je daar al wel aan gedacht? Begin vandaag nog met jouw persoonlijke beautyroutine voor je bruiloft, zodat je op de grote dag kunt stralen!

Beautyroutine voor je huid

Voor de beste verzorging van je huid is het belangrijk dat je stress vermijdt. Stress is funest voor een gezonde huid. Probeer dus te relaxen en haal je niet teveel dingen op de hals. Vraag hulp bij het regelen van je bruiloftszaken. Breng ook eens een bezoekje aan de dermatoloog. Samen kun je een schema maken voor de verzorging van je huid. Neem regelmatig een schoonheidsbehandeling die past bij je planning. Overweeg ook om met een laserbehandeling haartjes te laten verwijderen. Het effect is langduriger en minder slecht voor je huid. Doe dit wel op tijd, want het kost enige tijd om permanent resultaat te zien. En ten slotte: drink veel water en laat iets vaker een wijntje staan.

Beautyroutine voor je lichaam

Een goede verzorging van je lichaam begint al onder de douche. Kies voor een milde reiniging en smeer je na het douchen zo snel mogelijk in met een goede lotion, het liefst voordat je helemaal droog bent. Investeer in een luchtbevochtiger in je huis, zodat je huid nooit uit kan drogen. Koop een borstel met zachte haren zodat je je lichaam kunt masseren. Dit bevordert de bloedcirculatie. Overweeg of een spray tan iets voor jou is als je niet goed tegen een zonnebankkuurtje kunt of niet zoveel geld wil uitgeven aan de zonnebank.

Beautyroutine voor je haar

Eén woord: keratine. Er zijn enorm veel shampoo’s en haarmaskers met keratine, zorg dat je op tijd uitvogelt welke het beste bij jouw haar past. Als je je haar kleurt, overleg dan zo snel mogelijk met je kapper of met je visagist voor de bruiloft hoe je de komende maanden je haarkleuringen gaat plannen. Wil je je kleur langer behouden? Was dan minder vaak je haar. Klinkt onfris, maar het is echt beter voor je lokken. Gebruik altijd conditioner. Kies een kapsel dat persoonlijk bij jou past en niet wat één of andere beroemdheid uit de Vogue heeft. Zouden hair extensions iets voor je zijn? Probeer het eens, wie weet!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation