Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Slapen als nieuwe bruiloftsworkout

Yep, je leest het goed: een dutje doen is dé nieuwe sportroutine om helemaal ready te worden voor je bruiloft. Je duikt niet thuis even je bed in, nee, het is een heuse teamsport. Er zijn speciale ruimtes om even helemaal tot rust te komen met behulp van een coach.

Napercise

In plaats van ‘exercise’ heet deze nieuwe hype ‘napercise’. Anders dan bij veel sporten wordt hier geen gebruik gemaakt van gewichten of fitnessapparaten. Het is wel een speciale ruimte die je deelt met je medesporters. De les duurt drie kwartier, waarin je leert jezelf te ontspannen en alle stress van je af te laten vloeien. De ruimte is donker, er worden rustgevende geluiden afgespeeld en de temperatuur is aangenaam fris.

Bruiloftsstress wegslapen

Veel bruidjes slapen slecht in de weken voor hun bruiloft. Al het geregel en de stress die erbij komt kijken zorgt niet bepaald voor een goede nachtrust. Napercise is dan een uitkomst. Je leert hoe je een goede powernap kunt doen. Laat al je bruiloftsstress van je afvloeien. Na een korte maar krachtige powernap ben je weer klaar voor je bruiloftsplanning.

Napercise voor je bruidsmeisjes

Hoe begin je beter het weekend van het vrijgezellenfeest dan met een napercise? Je bruidsmeisjes zullen je dankbaar zijn. Begin met een heerlijke ontspannende sessie, zodat jullie je serieus kunnen voorbereiden op een zwaar feestweekend. Misschien kunnen jullie ook weer afsluiten met een dutje? Zo is iedereen weer fris en fruitig voor serieuzere zaken zoals de bruiloftsplanning!

Energie voor je hersens

Tijdens de bruiloftsplanning vraag je veel energie van je hersenen en waarschijnlijk doe je daarnaast ook nog het nodige piekeren. Dat vraagt veel van je hoofd, waardoor je je al gauw moe kunt voelen. Dankzij een sessie napercise geef je je hoofd rust en nieuwe energie, waardoor ook je lichaam weer beter oplaadt. Nu kun je er weer vol tegenaan! Met wie zou jij wel eens een napercise willen doen?

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation