Sexy activiteiten tijdens de huwelijksnacht

Als jullie nog energie over hebben na zo’n inspannende dag met veel emoties, dan zijn er veel sexy en romantische dingen die je tijdens de huwelijksnacht kunt doen. Denk aan een heerlijk bad nemen, met elkaar proosten met een glaasje champagne, een romantische massage met een happy ending...

Sexy activiteiten tijdens de huwelijksnacht

Bruidssuite met bubbelbad


Veel bruidssuites hebben een heerlijk groot bad. Maak er gebruik van! Neem je eigen heerlijke badolie of badschuim mee en maak een bubbelbad klaar voor jullie. Even een uurtje bubbelen om te ontspannen van een lange, prachtige dag. Hoewel er meer dan genoeg ruimte voor jullie samen is, blijft het wel jullie huwelijksnacht. Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en geniet van jullie nieuwe status als man en vrouw.

Sexy activiteiten tijdens de huwelijksnacht

Romantische massage


Na een lange dag hebben jullie ongetwijfeld vermoeide voeten en benen. Begin eens onderaan bij de voeten en masseer elkaar heerlijk uitgebreid. De intieme plekjes sla je natuurlijk niet over. Dit kan je zowel voor als na de badsessie doen. Masseren kan je met meer dingen doen dan alleen je handen. Gebruik je hele lichaam om elkaar te verwennen. Kies voor een massage-olie die ook als glijmiddel gebruikt kan worden (of andersom). Neem niet ineens een onbekend product mee, het is niet fijn als één van jullie ineens irritaties krijgt tijdens de meest sexy nacht van je leven!

Sexy activiteiten tijdens de huwelijksnacht

Sexy speeltjes tijdens de huwelijksnacht


Er zijn eigenlijk maar twee dingen die je nodig hebt, als je al speeltjes meeneemt naar de huwelijksnacht: een vibrator voor haar en eentje voor hem. De man kan deze vibrator gebruiken tijdens de seks en de vrouw kan een kleinere vibrator bij haarzelf gebruiken voor extra stimulatie. Of je het nodig hebt tijdens deze super sexy nacht is nog maar de vraag, jullie zijn natuurlijk helemaal hoteldebotel en willen elkaar de hele dag al bespringen, maar better safe than sorry!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation