Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Populaire kleuren voor trouwschoenen heren

Trouwschoenen moeten lekker zitten én er mooi uitzien. En vanzelfsprekend passend bij het pak dat je kiest. Wij helpen je op weg zodat je de juiste keuze maakt.


Cognac kleur

Bij een pak in aardetinten, beige- of crèmekleur staan cognackleurige schoenen prachtig. Kies bij deze klassieke combi dan ook voor een cognackleurige riem om het plaatje compleet te maken.


Lees ook Bruidegom schoenen en sokken


Beige trouwschoenen

Heb je voor een licht pak gekozen? Dan passen beige trouwschoenen daar perfect bij. Je creëert echt een zomerse look met deze kleurencombinatie!


Lees ook Wat voor schoenen onder je trouwpak?


Blauwe schoenen onder je trouwpak

Bij een blauw of (donker)grijs pak kun je ook kiezen voor blauwe schoenen. Een diepblauwe kleur staat chique, en later kun je blauwe schoenen ook nog doordragen.

Witte gympen

Wil je echt wat anders en mag het een beetje hipper en losser? Voor de meer casual-chique look ga je voor witte gympen. Bij een maatpak kan het zeker. Nog een voordeel: het zit heerlijk aan je voeten!

Zwarte trouwschoenen

Draag je een zwart of grijs pak, dan kun je bijna niet missen met zwarte trouwschoenen. Het voordeel van deze kleur is dat je de schoenen ook later nog kunt dragen. Zwart is neutraal, maar zeker bij een zwart of grijs pak heel goed passend.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation