Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat voor schoenen onder je trouwpak?

Eindelijk weer een artikel voor de mannen onder ons! Bruidegoms, husbands to be: hebben jullie al besloten welke trouwschoenen je onder je trouwpak gaat dragen? Welke kleur schoen en wat voor een soort type? Je leest de laatste trends en wat handige tips in dit artikel!

Welke kleur trouwschoenen?

De kleur schoen hangt een klein beetje af van de kleur van je trouwpak, maar eigenlijk kan je niet de mist ingaan met mooie, bruine leren schoenen, grijze of zwarte schoenen. Dat gezegd hebbende, het is de laatste jaren ook populair geweest om een andere kleur schoen te kiezen (blauw, groen) met bijvoorbeeld een subtiel slangenprintje of een ander patroontje. Ook extravagante patronen hebben we gezien - het is eigenlijk maar net wat mooi bij je pak én je persoonlijkheid past.

Wat voor een type schoenen passen het mooist onder een pak?

Hoewel we heel wat sneakers onder trouwpakken hebben gezien voorgaande jaren, blijft dé beste combinatie een mooie klassieke veterschoen of een prachtige, handgemaakte Italiaanse leren schoen. De klasse straalt er van af en je ziet direct: dit is een speciale schoen, voor een speciale gelegenheid.

Heren trouwschoenen Off White | Beige

Ga je een wit trouwpak of off-white trouwpak dragen? Kies dan ook voor witte of off-white schoenen. En dan bedoelen we geen sneakers, maar mooie veterschoenen. Mat of suède kleuren zijn perfect in combinatie met witte trouwpakken.

Bijzondere trouwschoenen heren bruiloft

We hadden het er al even over hierboven: bijzondere trouwschoenen voor de heren op de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan opvallende patroontjes of knallende kleuren. Op je bruiloft kan en mag je best uitpakken met de trouwschoenen - who cares, het is je eigen bruiloft! - en dus eens kiezen voor een opvallend model schoen.

Bekijk Trouwschoenen Shopping online

Zoek je nog bijzondere trouwschoenen van hoge kwaliteit? Kijk dan eens bij Trouwschoenen Shopping. Mocht er niks tussen het uitgebreide aanbod zitten, dan kun je altijd nog zelf schoenen samenstellen en deze bestellen. Hoe bijzonder is dat?! Als je dan nog niet jouw perfecte trouwschoen hebt gevonden, dan weten we het ook niet meer. Als de schoen past…

Ga naar Trouwschoenen Shopping

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation