Lekker luchtig: een trouwpak van linnen

Trouwen jullie deze zomer? Denk dan aan een trouwpak van linnen! Lekker zomers en zeker goed passend bij een beach wedding.

Lekker luchtig


Het grote voordeel van linnen kleding is dat het zo lekker luchtig is. Heerlijk als je trouwt op een warme, zonnige dag. Een jasje en broek van linnen met daaronder een nauwsluitend t-shirt is helemaal casual chique en past perfect bij een beach wedding of tuinfeest. Is de ceremonie voorbij? Dan mag het jasje uit en dans je ’s avonds de sterren van de hemel in broek en t-shirt! Ben je geen fan van een echt pak en mag het informeel? Je kunt er ook voor kiezen om te trouwen in een linnen broek en wit linnen overhemd.

Kleuren


Crème, beige en lichtgrijs zijn dé tinten voor een linnen trouwpak. Dat past vaak perfect bij de jurk!

Accessoires


Een strikje of stropdas is niet nodig bij deze look. Kies voor een pochet in de kleur van het t-shirt. Andere accessoires die goed passen bij de linnen look zijn een zomerse hoed of mooie pet.

Schoenen


Maak de look compleet met de juiste schoen: bij een linnen trouwpak kun je lichte schoenen van linnen dragen, natuurlijk zonder sokken! Of draag hippe sneakers. Trouw je op het strand, dan kun je zelfs blootvoets het ja-woord geven!

Kreuken?


Nu denk je: leuk, die linnen look, maar na een half uur dragen is het trouwpak een kreukelboel. Dat hoeft helemaal niet gelukkig. Tegenwoordig zijn er ook linnen pakken waar de stof deels bestaat uit andere materialen, waardoor de kleding minder snel kreukt.

Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation