Kunnen je grootouders niet bij de bruiloft zijn?

Het liefst vier je jullie bruiloft met alle vrienden en familie. Maar soms is het niet mogelijk dat iedereen erbij is als jullie je ja-woord geven. Je grootouders bijvoorbeeld; als zij niet in staat zijn om bij jullie dag te zijn, kun je ze gelukkig toch erbij betrekken!
grootouder bruiloft digitaal

Videoboodschap


Tijdens de receptie is er gelegenheid om stil te staan bij jullie lieve grootouders. Bijvoorbeeld door een woordje te spreken uit hun naam, of door hun favoriete liedje te draaien. Ook kan een familielid vooraf een videoboodschap opnemen, die tijdens de receptie wordt afgespeeld.

grootouder bruiloft digitaal

Brief


Een mooie manier om je grootouders hun gelukswensen uit te laten spreken aan jullie, is door hen te vragen een brief te schrijven. Laat deze brief voorlezen tijdens de ceremonie. Gegarandeerd een emotioneel en mooi moment!

Something old…


Draag iets bij je van je grootouders. Laat bijvoorbeeld een stukje stof van de bruidsjurk van je oma verwerken in jouw jurk. Het kan ook een accessoire zijn dat je doet beseffen dat je grootouders dicht bij je zijn. Bijvoorbeeld een mooie armband die je van hen hebt gekregen.

Livestream


Willen je grootouders niets van jullie dag missen en zijn ze wel thuis in de digitale wereld? Zet een livestream op! Zo volgen ze ieder belangrijk moment: van het ja-woord tot aan het aansnijden van de taart en de openingsdans.

Foto’s


Het is een hele eer als jullie de trouwfoto’s het eerste deelt met de grootouders, speciaal omdat ze niet ‘live’ aanwezig konden zijn op de dag. Laat één van de foto’s uitvergroten en inlijsten, zodat ze een tastbare herinnering aan de bruiloft hebben.

Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation