Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Klein trouwen in het buitenland

Houden jullie niet van een groot feest, en dromen jullie ervan om elkaar het ja-woord buiten Nederland te geven? Kies dan ervoor om klein te trouwen in het buitenland.

Huwelijksceremonie in vakantiesfeer

Een groot voordeel van klein trouwen in het buitenland, is dat de huwelijksceremonie in vakantiesfeer plaatsvindt. Dat geeft al vanzelf een ontspannen gevoel!

All inclusive trouwen buitenland met de familie

Gaat de familie mee? Kies dan voor een all inclusive resort waar jullie kunnen trouwen. Je weet vooraf heel duidelijk wat alle kosten voor verblijf, eten, drinken en het feest zijn. Dat is overzichtelijk en heel handig.

Trouwen in het buitenland met zijn tweeën

Willen jullie het heel intiem houden en gewoon met z’n tweetjes trouwen in het buitenland? Ook dat kan! Het meest bekende voorbeeld zijn natuurlijk de ‘wedding chapels’ in Las Vegas. Bij veel trouwkapellen krijg je de getuige er voor de ceremonie gewoon bij.

Trouwarrangement

Een speciaal arrangement om te trouwen in het buitenland betekent dat je zelf niet veel uitzoekwerk hoeft te doen. Er zijn bureaus die zich hierin specialiseren en je alle zorg uit handen nemen.

Renewal of the vows in het buitenland

Zijn jullie al getrouwd maar vinden jullie het super romantisch om symbolisch jullie geloften te hernieuwen? Er zijn in het buitenland talloze plekken waar je, bijvoorbeeld aan een tropisch strand, opnieuw JA tegen elkaar kunnen zeggen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation