Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksreis boeken in een wellnessresort of -hotel? Doen!

Kijk je enorm uit naar je huwelijksreis en wil je op dat moment vooral optimaal relaxen? Boek dan een verblijf in een wellnessresort of -hotel. Jullie gaan helemaal zen naar huis.

Wellness hotel boeken

Een hotel met sauna, kruidenbad en diverse relax- en schoonheidsbehandelingen betekent vooral optimaal genieten en ontspannen. Er zijn steeds meer hotels die een uitgebreide wellnessruimte hebben en waar je behandelingen kunt boeken.


Ga naar Hotels met sauna, kruidenbad en diverse relax- en schoonheidsbehandelingen


Couple massage

Een massage is heerlijk ontspannend, zeker na alle opwinding van jullie huwelijksdag. Extra leuk: boek een couple massage. Jullie worden naast elkaar tegelijk gemasseerd. Je beleeft dit moment dan echt samen.


Lees ook Ontspannend én gezond: elkaar masseren


Diner bij kaarslicht

Natuurlijk is een wellnessdag niet compleet zonder een heerlijk diner. In het restaurant van het hotel, of op jullie kamer bij kaarslicht. Romantiek gegarandeerd!

Luxe bruidssuite boeken

Boek de luxe bruidssuite als jullie extra ruimte en romantiek zoeken. Kaarsjes, bloemen, weelderige kussens en een groot bad… Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijk verblijf van te maken.


Ga naar Locaties | Hotels met Bruidssuite & boek een suite


Afsluiten met een heerlijk ontbijt of nog een nachtje…

Een heerlijk ontbijt hoort natuurlijk bij een wellnessverblijf. Het is verleidelijk om nóg een nacht te blijven. En waarom niet? Jullie zitten heerlijk in jullie eigen bubbel, en dat is precies waar een honeymoon voor bedoeld is!


Lees ook Huwelijksnachtjes in Code Rosé bij de Meilandjes!


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation