Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksnacht onder de sterrenhemel | Buiten bruidssuite

Je leest het goed! Een huwelijksnacht doorbrengen onder de sterrenhemel – hoe waanzinnig gaaf en misschien wel een beetje spannend zou dat zijn?! Natuurlijk bedoelen we niet het kamperen in een wankel tentje met een zwerm muggen om je heen, maar super romantisch buiten slapen in een heerlijk luxe bed, beschermd van alle beestjes en vergezeld door een prachtig uitzicht…

Spannende, romantische huwelijksnacht


Misschien niet voor iedereen weggelegd: buiten slapen. Het klinkt als iets wat vooral kinderen doen in hun avontuurlijke momenten. Niets is minder waar: buiten slapen is ontzettend romantisch en na één nacht buiten te hebben geslapen, zal je jezelf als herboren voelen. Nergens krijg je meer frisse lucht en ontspanning. En misschien ook wel een beetje spanning, want een huwelijksnacht heet niet voor niets de huwelijksnacht… zelfs buiten, in het donker.

Buiten bruidssuite


Het klinkt misschien wat spannend, zo’n nacht in de buitenwereld onder een prachtige sterrenhemel, maar denk er maar eens over na: jullie zijn écht samen en één met de natuur. Gelukkig ben je wel voorzien van enige luxe en comfort en eventueel een flesje bubbels. En dan begint de romantiek: in elkaars armen genieten jullie van het ruizen van de boombladeren, het gezoem van krekels en in de verte hoor je een uil.

Wakker worden van natuurgeluiden


’s Ochtends wanneer je heerlijk fris en puur wakker wordt stap je niet op een tapijt, maar op het gras. Het kriebelt heerlijk aan je voeten. Het eerste wat je ziet wanneer je ontwaakt is je grote liefde met op de achtergrond een prachtig uitzicht. Wat is dat ene woord ook alweer? Oh, ja… adembenemend.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation