Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe plan ik mijn bruiloft? Een weddingplanner maakt het stressloos :-)

Een bruiloft plannen is natuurlijk hartstikke leuk, maar kan ook zeer stressvol zijn als je niet weet hoe je dingen moet aanpakken. Tips en tricks, weddingplanners of zelfs professionele hulp kan je dan zeker gebruiken! Wij geven je alvast een paar waardevolle tips.

Locatie en catering bruiloft

Eén van de eerste dingen die je moet hebben voor je bruiloft is een locatie. Zonder een locatie om feest te vieren wordt het knap lastig. Voordat je een locatie uit kan zoeken moet je ook al weten hoeveel gasten er ongeveer aanwezig zullen zijn. De trouwlocatie moet dus groot genoeg zijn en de keuken moet veel gasten tegelijk kunnen serveren. De mogelijkheid om extra catering in te schakelen is ook altijd fijn. Je wil natuurlijk geen hongerige of dorstige gasten op je bruiloft hebben! Bedenk ook alvast in welke stijl je het bruiloftsfeest wil vieren. Bepaalde kleuren, muziek, gerechten, voorwerpen, etc. Als je dit op een rijtje hebt staan, kan je een locatie boeken waarbij alles mogelijk is! Tevens handig om al in je achterhoofd te hebben: het budget. Op zoek naar geldbesparende tips? Je vindt ze bij ons!

Leveranciers op je bruiloft

Niet alleen het eten is een big issue op je bruiloft. Ook de bruidstaart, de bloemen en de decoratie zijn onderwerpen die zorgvuldig gepland moeten worden. Kies op tijd je leveranciers uit en zorg dat je ook een back up hebt. Het kan maar zo zijn dat er een leverancier uitvalt en dat er dan niet veel tijd meer is om een nieuwe leverancier te zoeken. Een goede voorbereiding scheelt echt heel erg veel stress en paniek. Hoe eerder je ermee begint, hoe beter. Als je speciale wensen hebt die niet binnen standaard pakketten vallen, is het zeker verstandig om op tijd te beginnen. Niet elke leverancier heeft de middelen of de tijd om jouw speciale wensen in te willigen. Het kan dan extra tijd kosten om een goede leverancier te vinden. Je kan het maar één keer goed doen, dus neem je tijd om alles te plannen!

Weddingplanners en inspiratie

Een weddingplanner kan uitkomst bieden bij het plannen van je bruiloft. Er zijn online heel veel weddingplanners te bestellen, – ook bij ons – maar je kan ook een professionele weddingplanner inschakelen. Zo’n eentje van vlees en bloed in plaats van papier. Een professionele weddingplanner neemt ontzettend veel werk uit handen en zorgt ervoor dat de periode voor jullie bruiloft stressloos is. Bovendien heeft hij of zij al veel contacten in de bruidswereld en kan zo voor enkele voordeeltjes zorgen. Wil je meer inspiratie opdoen voordat je echt begint met het plannen van je bruiloft? Snuffel dan gerust rond op onze bruiloft, wij hebben over elk onderwerp nuttige informatie, inspiratie, tips & tricks!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation