Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heerlijk trouwen op Ibiza

Bij deze, veel te lage, temperaturen is het fijn om even weg te dromen bij wat Ibiza- trouw- ideetjes. Trouwen in het zonnetje is toch heerlijk!

Ibiza beachwedding


Trouwen op het strand klinkt natuurlijk als de ultieme Ibiza bruiloft. Maar wat dacht je van trouwen op een mooi houten zeiljacht dat rond het eiland vaart? Superromantisch en een steeds veranderend uitzicht. Op de boot kan alles plaatsvinden, van de plechtigheid tot het diner en feest inclusief DJ. Als bruid begin je de dag uiteraard in een prachtige hippie-style trouwjurk opgevolgd door een mooie bikini die later op de dag weer verruild wordt voor een mooie avondjurk.

In een idyllisch kerkje op Ibiza


En willen jullie ook voor de kerk trouwen, dan is Ibiza een prachtige locatie. Er zijn genoeg mooie idylische kerkjes waar de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. Daarna springen jullie samen op een Vespa om de dag voort te zetten.

Ga naar Trouwambtenaar op locatie

De dag voortzetten zou ook kunnen in één van de prachtige villa’s die je kunt huren


Dit kan aan het strand zijn zodat er jullie fijn met de voetjes in het zand kunnen dansen op de beats van de DJ. Maar er zijn ook villa’s in de bergen met prachtig uitzicht op de zee. Compleet met bar, mooi verlicht zwembad en ruimte voor een dansvloer.

Praktische zaken om te regelen


Zijn jullie al achter de computer gekropen om het allemaal te regelen? Vergeet dan een aantal praktische zaken niet. Om een in het buitenland gesloten huwelijk geldig te maken voor de Nederlandse wet zijn een aantal documenten nodig. Om dit te regelen kunnen jullie het beste contact opnemen met de Spaanse consulaat. Een andere optie is om in Nederland vast met z’n tweetjes voor de burgerlijke stand te trouwen. In dat geval is de huwelijksvoltrekking op Ibiza Ceremonieel.
Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation