Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ga je een trouwpak huren of kopen?

Tsja, als we eerlijk moeten zijn zeggen we: altijd je trouwpak kopen, niet huren. De bruid zal de middelpunt van de bruiloft zijn, maar dat betekent niet dat jij er niet spetterend uit mag zien. De dag is uniek en dat zou je trouwpak ook moeten zijn! En hoewel een trouwpak huren vele deuren opent, het blijft een geleend pak dat andere mannen ook hebben gedragen op hun trouwdag. Een trouwpak huren is lang niet zo speciaal als een trouwpak kopen.

Je trouwpak gebruiken na de bruiloft

Een mooi op maat gemaakt pak kun je na de bruiloft nog vaak dragen. Of een combinatie ervan, alleen de broek en het gilet of het gilet met het jasje boven op een spijkerbroek. Het ziet er super trendy en casual doch sexy uit. Je kunt het bij speciale gelegenheden dragen of zelfs naar werk (mits iets aangepast op het alledaagse leven). Een trouwpak huren zal lang niet dat wow-effect geven dat een op maat gemaakt pak wel geeft.


Lees ook Grijs trouwpak voor de man in 2024 | Variërend van lichtgrijs tot antraciet


Kiezen trouwpak woord makkelijker

Met dit idee in gedachten kun je ook gemakkelijker een trouwpak uitzoeken. De onderdelen moeten los van elkaar ook geweldig eruit zien, zodat je ook kunt combineren met de kledingstukken van het trouwpak. Als je maar creatief bent met het combineren van je trouwpak, zul je snel genoeg zien dat het helemaal niet zo’n gek idee was om een trouwpak te kopen in plaats van een trouwpak huren. Als je echter nooit een pak draagt in je leven snappen we de keuze om een trouwpak te huren natuurlijk wel.


Lees ook Trends voor de bruidegom in 2024 | Trouwpakken & accessoires


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation