Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een heerlijk kerstbuffet

Een buffet is altijd al om te smullen, maar een heerlijk kerstbuffet is nog heerlijker. Bepaalde producten zijn alleen verkrijgbaar in de wintermaanden en dat maakt een kerstbuffet extra lekker en speciaal, vooral op jouw bruiloft!

Catering aan huis

Dankzij de uitvinding catering aan huis kan je overal waar je wilt catering laten opdienen. Organiseer je ergens een feestje op een plek waar geen keukenfaciliteiten zijn? Dan schakel je catering aan huis in. Ook voor jullie bruiloft kan catering een ideale uitkomst zijn. Veel locaties hebben echter genoeg capaciteit in de keuken om een volledige bruiloft te organiseren, inclusief hapjes en drankjes. Zorg wel dat je weet over welke capaciteiten de keuken van je gekozen locatie beschikt, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Partyservice voor bruiloft

Bruiloft catering en partyservice is een geschenk uit de hemel. Bij catering en partyverhuur voor je bruiloft moet je niet alleen denken aan lekkere hapjes en drankjes, maar ook aan de aankleding van je locatie. Decoratie, maar ook vermaak, zoals geluidsinstallaties. Vooral handig als de door jullie gekozen trouwlocatie weinig faciliteiten heeft, zoals een prachtige open plek in het bos. Een toilet bijvoorbeeld zou dan heel handig zijn! Partyservice inhuren is erg praktisch en het bedrijf denkt aan dingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Ideaal!

Warme en koude buffetten

In veel gemeenten is het trouwens ook toegestaan om de huwelijksplechtigheid in je eigen huis te laten plaatsvinden. Of je nu een locatie huurt of lekker bij je thuis trouwt, als er plek is voor een uitgebreid buffet, is dat zeker een aanrader! De keuze uit warme en koude buffetten op je bruiloft zal iedereen waarderen. Bovendien kan je zelf kiezen hoe luxe je de buffetten laat opmaken: simpele, heerlijke hapjes of superdeluxe hapjes waarvan het water al in je mond loopt als je ernaar kijkt?


Warme en koude buffetten zijn op feestjes altijd een grote hit. Het feit dat men zichzelf moet bedienen scheelt een hoop chaos wat betreft bediening. Bovendien heb je dan ook een reden om eens van plek te wisselen en met iedereen een woordje te wisselen. Gezellig!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation