Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Warme alcoholische bruiloft drankjes

Ben jij de gelukkige man of vrouw die in een winterwonderland mag trouwen? Dan heb je vast al eens gedacht aan heerlijke warme winterse drankjes om te serveren op jouw bruiloft. Want waar word je weer lekker warm van als je van buiten komt? Juist, een vleugje alcohol! Wel in combinatie met de lekkerste drankjes, natuurlijk...

Koffie met cognac

Voor de koffiedrinkers onder ons is het een heerlijk idee om een koffiebar te installeren op je bruiloft. Speciale soorten koffie kunnen hier worden besteld. Een heerlijke opwarmer en gewoon een heerlijk genietmomentje. Bij al deze heerlijke warme alcoholische dranken horen bijpassende zoete snacks. Serveer dit aan je gasten en je creërt gegarandeerd een geweldige, warme en knusse sfeer!

Gluhwein met fruit

Een eeuwenoud alcoholisch drankje dat als vanzelfsprekend bij kerstmarkten hoort. Het is een warme wijn die alleen gedronken wordt tijdens de wintermaanden, al kan je natuurlijk prima zelf gluhwein maken tijdens zomerse temperaturen. Of dat net zo lekker is, durf ik niet te zeggen. Gluhwein met fruit erin zorgt voor een heerlijk warm drankje met een bite. Met dit drankje leg je een bodempje terwijl je tegelijkertijd opwarmt en je rode wangen van de kou inruilt voor rode wangen van de wijn. Wist je dat de lekkerste chocolademelk wordt gemaakt van speciale chocolade die gesmolten wordt? Zo krijg je een fantastische, dikkere chocolademelk met een overheerlijke smaak. Het wordt dan ook warme chocolade (hot chocolate) genoemd, omdat er geen melk aan toegevoegd wordt.

Chocolade met rum

Gelukkig bestaan er vele warme alcoholische drankjes voor degenen die niet zo gek zijn op warme wijn. En nee, dan zit je niet automatisch vast aan koffie met een scheut alcohol. Want ook warme chocolademelk met rum (en marshmellows!) kan overheerlijk zijn op de winterse dag. Warme chocolademelk is sowieso al een eeuwenoude lekkernij en wordt ook buiten de wintermaanden wel gedronken.

Wil je meer catering inspiratie lezen? Kijk hier...

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation