De perfecte bruiloftspeech mixt met lovequotes

Mag jij een speech of toast op het bruidspaar geven op de bruiloft? Of ben je bruid of bruidegom en wil je een paar woordjes spreken? Het succes van een geweldige toast of speech is bondigheid. Kort en krachtig! Lees meer tips en een paar ijzersterke lovequotes om jouw speech te laten knallen.

lovequotes bruiloft

Tips voor een geweldige speech of toast


Een speech of toast op een bruiloft moet speciaal zijn, maar niet te lang. Je bent al snel te lang aan het praten, vooral als je niet de enige bent die een woordje mag spreken. Houd je toast kort en bondig en gooi er een paar sterke uitspraken in. Maak een grapje, houd het publiek geboeid. Houd ongeveer drie minuten aan voor je toast. Voor het bruidspaar: kies maximaal zes personen die een speech of toast mogen (en willen) geven. Denk goed na over wie je wil laten toasten. Een groepspresentatie kan ook, al komt dit al gauw afstandelijker en onpersoonlijker over.

speech toast bruiloft

Lovequotes voor een bruiloftsspeech


Dan over de inhoud van een speech of toast. Je bent op een bruiloft, dus het worden romantische uitspraken. Te cheesy kan bijna niet op dit moment. Het is de bedoeling dat je mensen roert met je uitspraken. We hebben hieronder een paar voorbeelden:

- Om iemand te vinden die van je houdt zonder reden, en om diegene te overladen met redenen om van je te houden, dat is het ultieme geluk. – Robert Brault.

- Een succesvol huwelijk vereist dat je telkens opnieuw verliefd wordt... Op dezelfde persoon. – Mignon McLaughlin.

- Liefde is als een vriendschap die vlam heeft gevat. – Jeremy Taylor.

- Liefde is het meest vluchtige en de langzaamste van groei. Geen man of vrouw kan benoemen wat echte liefde is tot ze een kwart eeuw zijn getrouwd. – Mark Twain.

- In de hele wereld is er geen hart voor mij zoals de jouwe. In de hele wereld is er geen liefde voor jou zoals de mijne. – Maya Angelou.

- Als jij tot je honderdste mag leven, dan wil ik leven tot mijn honderdste min één dag, zodat ik nooit een moment zonder je hoef te zijn. – Ernest H. Shepard.

- Je hebt een plekje in mijn hart gekregen terwijl ik dacht dat er geen ruimte meer was. Je hebt bloemen laten groeien waar ik alleen stenen en stof kon cultiveren. – Robert Jordan.

- Je weet dat je verliefd bent wanneer je niet meer wil slapen, want de realiteit is beter geworden dan je dromen. – Dr. Seuss.

Voldoende inspiratie opgedaan voor mooie lovequotes? Laat jouw mooiste lovequote zien in een reactie!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation