Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft

Elke bruid wil natuurlijk stralen op haar bruiloft. Om dat stralende effect te bereiken mag er best iets meer tijd en geld besteed worden aan het uiterlijk. Verwen jezelf met een aantal heerlijke schoonheidsbehandelingen waarvan je huid een flinke oppepper krijgt. Heb jij de volgende behandelingen al eens overwogen?

Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft

Bruid & beauty: microneedling


Microneedling is een schoonheidsbehandeling die de laatste tijd erg populair is, niet te verwarren met een rollerbehandeling. Hier komt wel de spreuk ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ om de hoek kijken, want bij deze behandeling worden er minuscule naaldjes in je huid geprikt. Hierbij wordt de opperhuid niet beschadigd, maar gaat je huid wel hard aan het werk om de ‘wondjes’ te laten helen en daardoor krijg je al snel een nieuwere, strakkere en gladdere huid. Of de behandeling erg relaxing is, hangt per persoon af: sommigen voelen niks van de naaldjes en anderen moeten er echt even doorheen. Het resultaat is echter al heel snel zichtbaar en echt een verbetering.

Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft

Dermaplaning


Een andere effectieve schoonheidsbehandeling is dermaplaning. Hiermee krijg je direct een mooie gloed over je huid. Er wordt gebruik gemaakt van een chirurgisch mesje waarmee over je huid wordt geschraapt. In tegenstelling tot de kleine naaldjes die worden gebruikt bij microneedling, doet deze behandeling absoluut geen pijn. Het is ideaal tegen acne en andere onzuiverheden. Ook worden donkere haartjes hiermee weggehaald.

Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft

Bruid & beauty: lED lichttherapie


Een LED lichtbehandeling zorgt ervoor dat puistjes en rimpels verdwijnen. Ook roodheid in je gezicht is verleden tijd na zo’n behandeling. Perfect voor een belangrijke dag zoals je bruiloft, want je merkt helemaal niks van deze behandeling. De lichtjes kunnen soms warm aanvoelen, maar verder wordt je huid niet aangeraakt. De kans op irritaties na een behandeling is dus heel klein. Veel huidtypen kunnen een LED lichttherapiebehandeling prima doorstaan.
Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft

Zuurstofmaskertje voor je gezicht


Wil je liever zelf iets doen voor je gezicht? Less is more in dit geval: voorkom irritaties en uitslag en kies voor een veilige optie. Het zuurstofmasker is veilig voor ieder huidtype en geeft je huid een boost, zodat je straalt op je bruiloft!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation