Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bekende trouwambtenaar de ceremonie laten doen?

Lijkt het jullie gaaf om de trouwceremonie te laten verzorgen door een bekende trouwambtenaar? Dat kan! Er zijn heel veel BN’ers die naast hun gewone werk ook BABS zijn. De keuze is reuze! Houd je van humor, dan hebben we alvast twee suggesties voor je.

Jeroen Smits grappige trouwambtenaar

Moppentapper Jeroen Smits staat bekend om zijn humor. Hij kan elk publiek aan het lachen maken en daarom is hij ook zo geliefd als trouwambtenaar. Al zijn shows zijn binnen enkele uren uitverkocht. Ook verschijnt hij graag op het theaterpodium en doet hij ook eindejaarsconferences. Dus willen jullie een ceremonie die doorspekt is met goede grappen en grollen, dan is Jeroen jullie man.


Ga naar Bekende trouwambtenaren


Trouwambtenaar Onno Innemee

Een andere leuke trouwambtenaar is Onno Innemee. In zijn speeches laat hij geen gebeurtenis onaangeroerd en is hij zeker niet te beroerd om ook de beschamende momenten erbij te pakken. Alles met respect, uiteraard. Hij vindt humor belangrijk, maar kan ook heel goed de gevoelige momenten vinden en deze op een intieme, romantische manier beschrijven. Zijn tarief hangt af van jullie persoonlijke wensen, hij biedt geen standaard pakketten aan. Op zijn website www.trouwenmetonno.nl kun je meer informatie vinden!

Trouwambtenaar huren die bij jullie past

Sommige bruidsparen vinden het geweldig als een BN’er de ceremonie doet, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je dat niet zo ziet zitten om welke reden dan ook. De prijs van het inhuren van een BN’er kan veel mensen afschrikken. Kies dan vooral gewoon een ambtenaar die goed bij jullie past. Op onze website hebben wij een hele verzameling trouwambtenaren staan, die het stuk voor stuk heel erg leuk doen. Misschien past dit beter bij jullie dan een bekende trouwambtenaar. Kijk er eens tussen, er zit geheid iemand tussen die dicht bij jullie woont!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation