Beautyvoorbereiding voor de bruiloft

Als je je huid en haren goed wil voorbereiden op de bruiloft, begin dan een half jaar van tevoren met beautybehandelingen. Denk na over je bruidskapsel, maar ook je wenkbrauwen. Boek schoonheidsbehandelingen voor je huid en als je nog iets aan je lijf wil doen, is dit een goed moment.

Bruidskapsels uitzoeken op Pinterest


Haar en make-up is ontzettend belangrijk voor de bruid op haar big day. Een proefkapsel laat je enige tijd voor de bruiloft doen, maar dat betekent niet dat je dan pas een kapsel hoeft uit te zoeken. Neem lekker de tijd om op Pinterest rond te snuffelen en bekijk wat een realistisch bruidskapsel voor jou is. Zoek alvast een kapster en visagist uit aan wie je jouw huid en haren toevertrouwt. Bij een lastig bruidskapsel kan je alvast een ‘auditie’ houden om te kijken of de kapster van jouw keuze kan maken wat jij voor ogen hebt. Op haar beurt kan de kapster ook aangeven wat je met je haar moet doen om tot het perfecte bruidskapsel te komen.

Haar kleuren en laten groeien


Als je belangrijke keuzes moet maken op het gebied van je kapsel, is dit een goede periode. Een half jaar voor de bruiloft heb je genoeg tijd om bijvoorbeeld een eerdere kleuring eruit te laten groeien of om je haar op lengte te laten komen. Hoe langer je haar, hoe meer je ermee kan. Zorg wel voor een gezonde haargroei, want met dood haar kom je nergens. Probeer je haar niet meer te kleuren een half jaar voor de bruiloft. Ga voor een natuurlijke look. Als je een sterke haarkleuring hebt gehad of je haren hebt gebleekt, heb je minimaal een half jaar nodig om te herstellen tot een natuurlijke kleur.

Wenkbrauwen laten stylen door schoonheidsspecialist


Stop de vergrotende spiegel en de pincet maar weg, het is tijd om je wenkbrauwen over te laten aan de schoonheidsspecialist. Laat je wenkbrauwen shapen door een expert. Na een goede shaping is het gemakkelijker om de vorm bij te houden. Pluk alleen de nieuwe haartjes weg en verander niks aan de vorm van je wenkbrauwen nadat je naar de schoonheidsspecialist bent geweest. Niet tevreden met je wenkbrauwkleur? Laat ze verven bij de schoonheidssalon. Doe dit niet te kort voor de bruiloft, want de kleur is tijdens de eerste paar dagen vrij opvallend en heeft even tijd nodig om natuurlijker te ogen.

Schoonheidsbehandeling voor de bruiloft


Trakteer jezelf op een schoonheidsbehandeling. Je kunt allerlei potjes en smeersels halen bij de drogist, maar een goede behandeling bij de schoonheidsspecialist is goud waard. Bovendien is dit een heerlijke manier om te ontspannen van de trouwplanstress. Twee vliegen in één klap!

Meer sporten voor bruiloftslichaam


Als er een specifiek gebied is van je lichaam dat je steviger of slanker wil maken voor de bruiloft, dan moet je nu echt aan de bak! Hoe meer je wil verbeteren, hoe langer je in de sportschool zal moeten zijn. Wil je alleen strakkere armen? Train dan drie keer per week je armen en je hebt binnen no time geen kipfiletjes meer. Billen trainen? Dat kan je ook thuis of zelfs tijdens het lopen. Knijp ze bij elke stap goed samen en ontspan weer. Vind je het moeilijk om zelf te fitnessen? Kijk welke lessen er aangeboden worden op je sportschool. Wie weet leer je nog nieuwe vriendinnen kennen!

Sanne van Bortel


Tips voor smallere dijen met mooiere huid


Veel vrouwen hebben issues met de breedte van hun dijen. Vooral in de tijd voor de bruiloft neemt de onzekerheid over dit lichaamsdeel toe. Gelukkig kan je er zelf iets aan veranderen in relatief korte tijd. Met deze tips creëer je slankere dijen en een mooiere huid! LEES MEER...

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation