Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beauty tips voor een beter innerlijk én uiterlijk

Als je goed zorgt voor je innerlijk, zorg je automatisch ook goed voor je uiterlijk. Soms kunnen we wel een boost gebruiken, en het liefst mag het ons niet te veel moeite kosten. In het kader van goede voornemens hebben wij een lijstje met tips die je met minimale moeite kunt integreren in je leven!

Meer tijd met je liefje

Meer tijd, meer lieve woordjes en vaker een liefkozend gebaar of verliefde blik kan worderen doen voor je relatie. Je krijgt er meer voor terug en jullie worden daar beiden gelukkiger van.

Meer tijd voor jezelf

Soms voelt het niet belangrijk, omdat je van veel verschillende dingen geniet, maar blijf eens even stilstaan en bedenk wat je gevoel op dat moment zegt. Zin in een kop thee in complete stilte? Wil je wel eens weten hoe yoga is? Dat ene boek dat al een jaar naast je bed ligt, wil je eigenlijk toch wel eens lezen. Trakteer jezelf eens op een manicure of schoonheidsbehandeling. Lekker doen wat je wilt!

‘Nee’ durven zeggen

‘Nee’ zeggen is misschien nog wel het moeilijkste tegenover de mensen van wie je heel veel houdt. Toch moet je jezelf voorop zetten en als je iets echt niet wilt, dan zeg je nee. Het is eigenlijk simpel, maar o zo moeilijk.

Beter voor je huid zorgen

Roken is onder andere slecht voor je huid, dat weten we allemaal. Maar wist je dat je make-up er niet af halen ook funest is voor je huid? Je poriën zitten niet alleen verstopt met make-up-, maar ook met allerlei viezigheid van de hele dag. Voor het slapen gaan netjes even schoonmaken, dus.

Slechte gewoontes elimineren

Nagelbijten, aan je huid plukken, roken of neuspeuteren: het kan van alles zijn. Vanaf nu ga jij minderen met je slechte gewoonte, zodat je over een poosje helemaal kunt stoppen! Na het stoppen van de nare gewoonte voel je jezelf lekkerder, heb je mooiere nagels en een betere huid.

Meer sporten

Misschien wel de moeilijkste. Beginnen met sporten valt iedereen zwaar. Het kost geld, tijd én moeite: drie dingen die je liever laat zoals het nu is. Maar ja, als je niet begint, verandert er nooit iets....
Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation