Sophia Fotografie Spontaan, puur en stijlvol

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Zomertaling 55
6601 DW Wijchen

Herinneringen maak je samen! This is your Love Story…

Onze fotoreportages kenmerken zich door ontspannen beelden. De spontane momenten op jullie bruiloft vastleggen en zo weinig mogelijk regisseren. Het is de bedoeling dat we foto’s krijgen die de dag weergeven precies zoals die was. Jullie mogen lekker vergeten dat wij er ook rondlopen.

Je bruiloft zal emoties oproepen die je de rest van je leven niet meer zult vergeten. Die emoties willen wij vastleggen. Wij willen niet zomaar een bruidsreportage maken, maar één die je bij het zien van de trouwfoto’s gelijk weer terugbrengt naar dat moment.

Uiteraard komen jullie op de trouwdag volop op de foto. Maar ook de gasten die jullie hebben uitgenodigd zijn heel erg belangrijk. Daarom maken we niet alleen veel foto’s van jullie, maar ook van alle andere genodigden zodat je iedereen goed terug kunt zien. Sophia Fotografie is tevens ook beschikbaar voor bruiloften in het buitenland. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

  • Heel flexibel en te boeken per uur.
  • Je krijgt de trouwfoto’s digitaal in groot formaat.
  • Geen maximumaantal trouwfoto’s.
  • Een snelle levering van de trouwfoto’s.
  • Een gratis kennismakingsgesprek.
  • Binnen enkele dagen een preview van de bruidsreportage.
  • Betaalbare trouwfotograaf.
  • Wij denken graag met jullie mee met de organisatie van jullie bruiloft.

Laat je verrassen door de foto's op onze website en facebook

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nelly

Op 29 jun 2021

Foto’ s waren buiten in een mooie omgeving met veel afwisseling. De shoot was heel plezierig, ontspannen en totaal niet gehaast. Fotograaf Vincent maakt makkelijk contact en is enthousiast.

Manon

Op 29 jun 2021

Super leuk team en hele mooie foto’s. Ze nemen goed de tijd en werken je ideeën goed uit precies zoals je het wilt. Echt een geslaagde en ook heel gezellige dag Super bedankt !

Martin

Op 29 jun 2021

Zelfs in februari zijn de Botanische tuinen een erg geschikte locatie voor een leuke foto shoot. Prettige fotograaf die heel veel foto's maakt en je zodoende volop keuze hebt voor de perfecte foto. Hij neemt de tijd voor je. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation