Welke.nl
Bruidstaart

Zoete verwennerij

De bruidstaart speelt al tijden een grote rol tijdens bruiloften. Een hoogtepunt van de dag is het samen aansnijden van een prachtige taart, die speciaal voor jullie is gemaakt.

lees verder

Bruidstaart in gemeente Deventer

Laat je inspireren

Bruidstaarten met meer smaak dan looks

Het innerlijk is belangrijker dan het uiterlijk, zeggen ze altijd. Voor bruidstaarten geldt dat ook steeds meer en meer. Een bruidstaart is niet meer alleen pracht en praal, de smaak wordt door bruidjes steeds meer op nummer één gezet. Overigens hoeft een heel lekkere taart niet lelijk te zijn. Laat je inspireren...

Unieke bruidstaart met glazuur versieringen

Ben je op zoek naar een unieke bruidstaart? Eentje die niemand heeft of ooit zal hebben? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die je hebt met glazuurversieringen. Daar wordt je taart niet alleen veel lekkerder van, maar ook nog eens heel erg mooi!

Deze kleurrijke bruidstaarten zijn bijna te mooi om te eten

Wil je een bruidskleur die écht opvalt? Kies voor kleur! Natuurlijk moet de taart ook zo lekker zijn dat mensen nóg een stukje willen. Dat betekent: goed voorproeven dus!

Muziek bij het aansnijden van de bruidstaart

Misschien ben je erdoor geobsedeerd, misschien heb je er nog nooit een seconde over nagedacht: muziek bij het aansnijden van de bruidstaart. Het snijden van de bruidstaart is best wel een momentje op je bruiloft, dus daar mag best epic muziek bij!

Tradities aansnijden van de bruidstaart

Na het jawoord is het aansnijden van de bruidstaart. Dat aansnijden doen jullie samen. Er zijn aan het aansnijden ook allerlei tradities verbonden, laat je inspireren...

De bovenste laag van de taart

De traditie schrijft voor dat je de bovenste laag van de trouwtaart niet mag aansnijden, maar in de vriezer moet bewaren.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation