Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidskapsels in gemeente Beverwijk

Zó steel jij de show!

Natuurlijk wil je er op je trouwdag op je mooist uitzien! Daarom besteed je veel aandacht aan je kapsel dat perfect moet combineren met je bruidsjurk, bruidsaccessoires en bruidsmake-up. Overleg samen met je kapper over het kapsel...

dat je in gedachten hebt, de kleur en de verzorging van je haar om er zeker van te zijn dat jij straks de show steelt! Neem foto’s mee als voorbeelden zodat je kunt laten zien wat je (niet) mooi vindt.

Bruidskapsels tips
Kort, lang, steil, krullend? Klassiek, trendy of speels? Los of opgestoken? Een andere kleur? Alles kan. Het enige waarmee je rekening moet houden is wat het beste bij jou past. Je kapper of hairstylist doet de rest en geeft advies. Ook als je een tiara, sluier of bloemen in je haar wilt. Tip: praat op tijd met je kapper over je ideeën. Dan kun je het ook hebben over de trouwdatum en de planning om je haar te doen. Vlak vóór, ’s morgens vroeg en eventueel ook later op je trouwdag.

Bruidskapsels voorbeelden
Natuurlijk kun je je haar los of opgestoken dragen. Maar je kunt ook een sluier in je haar laten bevestigen. Ook zijn er allerlei leuke accessoires om in je haar te doen. Het bekendst is de tiara. Of wat vind je van een mooie haarband of veren? Ook bloemen in je haar kunnen erg mooi staan, in de lente bijvoorbeeld. Je moet dan wel rekening houden met of de kleuren passen bij het bruidsboeket, de corsages en bloemendecoraties.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation