Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidegom in gemeente 's-Hertogenbosch

Trouwpakken matchen met je bruid

Op jullie trouwdag staat de bruid natuurlijk in de spotlights, maar dat betekent niet dat de bruidegom er niet ook tiptop uit hoeft te zien. Het mooiste is het als er een unieke combinatie mogelijk is tussen de jurk van de bruid en het trouwpak van de bruidegom.

Een combinatie die eenheid uitstraalt. Waar moet je als bruidegom alert op zijn bij het uitzoeken van een trouwpak? Volg je de trends, kies je een geheel eigen stijl of ga je voor een klassiek kostuum?

Daarnaast zijn bijpassende accessoires en schoenen ontzettend belangrijk. Juist die items maken het geheel helemaal af. Gelukkig sta je er niet alleen voor; je kunt je eindeloos laten informeren door verschillende professionals of bruidsmodezaken. Het gemakkelijkste is om je gewoon hier te laten informeren, op Trouwen.nl! We laten de bruidegom zeker niet in de steek bij de belangrijkste dag van zijn leven.

Zoveel keuze in trouwpakken!

Soms zou je nog liever géén keuze hebben dan zo ontzettend veel keuze. Waar begint je zoektocht? Begin zo globaal mogelijk en streep dan verschillende opties weg. Wil je een smoking of jacquet dragen? Een klassiek trouwpak of een chique rokkostuum? Is er een bepaald soort trouwpak waarin je bruid je absoluut wel of niet wil zien? Dat kan al veel opties laten wegvallen. Voor iedereen is er iets te vinden en alles kan aangepast worden naar wens van de bruidegom. Gouden tip: neem iemand mee die altijd eerlijk advies geeft. Dat scheelt veel tijd!

Op Trouwen.nl kun je ervan uitgaan dat wij onafhankelijk advies geven, de mooiste foto’s en teksten ter inspiratie hebben en goede connecties hebben met vele trouwpakkenprofessionals en bruidsmodewinkels door het hele land. 

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation