Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwkoets in gemeente Vlaardingen

Net als vroeger

Een koets met een span paarden ervoor als trouwvervoer; kan het nog romantischer? Veel stalhouderijen hebben mooie, witte bruidskoetsen met een stijlvol geklede koetsier op de bok. Net zoals vroeger in stijl onderweg naar het gemeentehuis en eventueel de kerk.


Dat kan nog steeds, ook in het drukke verkeer tegenwoordig. Belangrijk is wel om in zee te gaan met een stalhouderij met ervaring, ook wat de veiligste route betreft.

Trouwkoets tips
Je kunt kiezen voor alleen een bruidskoets met een span paarden ervoor, maar naaste familie en goede vrienden en vriendinnen in een koets of paardentram kan natuurlijk ook. Dan rijden jullie in elk geval allemaal in hetzelfde tempo. Vraag stalhouderijen naar de mogelijkheden. Heb je eigen paarden, dan kunnen die misschien ook voor de koets. Zo niet, dan kun je vaak ook het paardenras uitzoeken. Mooie, gitzwarte Friese paarden staan bijvoorbeeld schitterend voor een witte bruidskoets!

Trouwkoets voorbeelden
In een koets verbaas je je over het drukke verkeer om je heen. Iedereen heeft haast en niemand heeft tijd, lijkt het wel. Daarom is de keuze van een ervaren stalhouderij met dito koetsiers en goed getrainde paarden ook zo belangrijk. Net als het van tevoren uitstippelen van een zo veilig mogelijke route. Paarden gaan nu eenmaal langzamer, dus zorg voor een daarop aangepaste, rustige planning van de huwelijksdag en voorkom gehaast.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation