Zorgeloos op huwelijksreis? Dit wil je weten!

Een jaar keek je ernaar uit en zojuist werd je wakker naast je kersverse echtgenoot. Het klinkt nog steeds maf, echtgenoot. Jarenlang waren jullie vriend en vriendin, een jaar geleden was hij nog je verloofde en nu zijn jullie man en vrouw. Wat is de tijd snel gegaan en de bruiloft nog sneller.Je kijkt rond in jullie overheerlijke hotelkamer en voelt je echt een lucky bastard. Het donzige bed en het mooie uitzicht is exact wat jullie voor ogen hadden. Het hotel wist dat jullie hier op huwelijksreis zijn, dus bij aankomst stond er een prachtige bos bloemen met een fles champagne. Dit is een perfect begin van de rest van jullie leven.

Juist. Bovenstaand scenario is hoe je hoopt dat je huwelijksreis eruit ziet. Op dat mooie, zonnige eiland of in een fijne stad. Maximale ontspanning en een reis zonder oponthoud.

Hoe rooskleurig het allemaal ook klinkt, vergeet niet dat externe factoren roet in het eten kunnen gooien. Nee, het is niet romantisch om over praten, maar het is wel de realiteit. Zeker als jullie in die huwelijksbubbel zitten, is het goed om praktische zaken in de gaten te houden.

We zijn niet voor niks je go-to platform in goede tijden, maar sturen je ook graag voorbereid op pad tijdens wat minder florisante tijden. Hierbij wat huishoudelijke mededelingen voor onderweg. Voor als de mooiste reis van jullie leven anders loopt dan gepland. Zo schakel je zonder stress. Stress is namelijk wel het laatste wat je wilt na de lange en vermoeiende tijd van voor het huwelijk.

Als het net even anders loopt dan ge(p)land


Stel je voor: je staat in volle glorie op de luchthaven en ziet ineens dat jullie vlucht vertraging heeft. En niet 1 uur, maar 5. Ja, we beginnen meteen goed. Niet om je af te schrikken, maar juist om je te helpen.

Of nog een prettige: je bent keurig op tijd, ingecheckt en wel en jullie genieten van een welverdiend glas champagne voor het boarden. Ineens schalt er een stem door de hal. Je denkt dat je het verkeerd hebt verstaan, maar niets is minder waar: jullie vlucht is gecancelled!

WAT? Daar sta je dan. Net getrouwd en alles wat je wilt is ontspannen. Moet je opeens een nieuwe vlucht boeken. Alsjeblieft niet! Zeker niet als je naar, pak ‘m beet, een ver oord als Curaçao vliegt. In gedachten lag je al aan dat parelwitte strand, in die nieuwe bikini, maar niets is minder waar. Je staat badend in het zweet aan de grond in Nederland.

Niet bepaald het Bon Bini Curaçao -gevoel wat je in gedachten had.

Wist je dat?


Curaçao nummer 1 is qua droomhuwelijksreizen? Snappen we: parelwitte stranden, prachtige baaien, gezelligheid, fijn eten. Pure ontspanning! Daar wil je zorgeloos naartoe en verblijven. Dus indien je vlucht vertraging heeft of zelf gecanceld blijkt te zijn maak dan gebruik van een service zoals AirHelp.

Deze dames en heren hebben het tot hun missie gemaakt om alle reizigers van juiste informatie te voorzien. Laten we eerlijk zijn: als je op het vliegveld staat met een vertraging van 4 uur, dan wil je weten dat je recht hebt op compensatie.

In het geval van gecancelde vluchten en ander ongemak, bereken je direct wat je terugkrijgt. Op de website van AirHelp staat een tevens een goed overzicht van wat je rechten als vliegtuigpassagier nou eigenlijk zijn. En nu we toch op de praktische tour zijn, lees meteen wat meer over Curaçao. Als hekkensluiter van vandaag geven we je graag nog wat humor mee.

Zie hier een lijstje met 21 maffe dingen die tijdens een huwelijksreis worden gedaan.

Gewoon, omdat je wittebroodsweken natuurlijk vooral heel fijn zijn.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation