Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zo vind je de perfecte schoen voor bij je trouwoutfit

De een geeft er niks om, de ander wilt er graag een statement maken: de trouwschoen. Je ziet ze in allerlei verschillende soorten en maten. Vaak wordt gekozen voor een klassiek model, maar ook zie je steeds vaker dat het traditionele wordt losgelaten en dat het bruidspaar lekker op de gympen trouwt. Een schoen kan een outfit helemaal afmaken, dat geldt ook zeker voor een trouwschoen, zowel voor de heren als voor de dames. Hoe kies je nu de perfecte schoen voor die, misschien wel meest, bijzondere dag uit je leven? En waar moet je rekening mee houden?

Het kostenplaatje

Net als de rest van de bruiloft kunnen ook de schoenen behoorlijk duur zijn. Voor alle dingen rondom de bruiloft geldt dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Ben je de hele dag onder de pannen dan is het natuurlijk wel zo prettig dat je schoenen ook die hele tijd comfortabel zitten. Wat dat betreft is het wel zo prettig om te kiezen voor kwaliteit. Een goed zittende schoen hoeft zeker niet altijd de duurste te zijn. Ben je nu op zoek naar een specifiek merk nette schoenen maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Koop je trouwschoenen dan bijvoorbeeld in de sale. Bij Supersale kun je via je account instellen dat je een melding wilt ontvangen wanneer jouw favoriete schoen in de aanbieding is. Of je ontvangt een melding van de nieuwste aanbiedingen die bij jouw voorkeuren passen. Ideaal voor wanneer je je trouwschoen met korting wilt kopen. 

Het passen van je trouwschoen

Je trouwschoenen moeten er mooi uitzien, maar vooral ook lekker zitten. Wanneer je schoenen gaat passen let dan ook goed op de juiste pasvorm, ze moeten jouw voeten goed ondersteunen. Koop in ieder geval geen schoenen die bij het passen al enigszins strak zitten. Je voeten zwellen gedurende de dag wat op, zeker wanneer je trouwt op een warme, zomerse dag. Houd hier dus rekening mee bij het passen van je passen en koop ze liever iets te ruim dan te krap. 

Wees er op tijd bij

Het trouwpak en de bruidsjurk worden vaak al geruime tijd van te voren uitgekozen. Meestal kies je eerst de kleding en daarna pas de schoenen, zo kun je direct bepalen of de schoenen goed onder de outfit passen. Je kunt dit ook andersom doen. Wellicht heb je al een hele gave schoen in gedachten of kies je bijvoorbeeld een bepaalde kleur als accent in je schoenen. Of misschien draag je dezelfde schoenen als die je oma droeg toen zij ging trouwen. Wat de situatie ook is, wees er in ieder geval op tijd bij zodat je de schoenen ook kunt inlopen. Het zou ontzettend jammer zijn wanneer je aan het eind van de dag op je eigen bruiloft feest niet meer kunt dansen vanwege pijnlijke voeten. Zorg dus voor comfortabele schoenen en het goed inlopen daarvan. 

Schoenen voor mannen

De heren kiezen al snel voor nette schoenen. Dit staat heel mooi chique onder een klassiek trouwpak en dit maakt de outfit vaak helemaal af. De meer casual bruidegom kan ook heel goed sneakers onder zijn pak of outfit dragen. Zeker een echte sneaker lover vindt het geweldig om voor een opvallende schoen te gaan tijdens zijn bruiloft. Stem de kleur van de schoenen in ieder geval af op de kleur van het pak. Daarnaast is een belangrijke vraag voor de man welke sokken hij gaat dragen. Bij een meer basic schoen kan een hele opvallende sok een leuk detail zijn. Dat zien we steeds meer terug bij de bruidegommen. 

Schoenen voor vrouwen

Elegante trouwschoenen met een hak zie je nog steeds veel bij vrouwen. Deze blijven altijd populair. Het staat mooi onder een trouwjurk en het zorgt voor een klassieke look. Als vrouw hoef je overigens niet perse hakken te dragen. Draag je in het dagelijks leven geen hakken omdat je er simpelweg niet op kunt lopen of ze heel oncomfortabel vindt? Dan hoef je op je bruiloft heus niet ineens hakken te dragen. Je kunt gaan voor mooie nette schoenen zonder hak, maar ook een sneaker kan heel erg tof staan. Hiermee maak je echt een statement. Onder een witte trouwjurk kun je bijvoorbeeld heel leuk witte sneakers dragen. Ook gekleurde sneakers, die juist wel opvallen kunnen heel tof staan. En het leuke is, je kunt sneakers ook na je bruiloft gewoon nog aan. Niet alleen handig, maar ook nog eens een hele leuke herinnering elke keer dat je de schoenen draagt.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation