Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zelfstandige BABS huren? Kies uit 88 leuke trouwambtenaren!

Wil je jouw ceremonie een persoonlijke touch geven? Kies dan voor een BABS! Wij zetten voor jou alles op een rijtje voor als je een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in wilt huren.

Zelfstandige trouwambtenaar inhuren is een persoonlijker ceremonie beleven

De trouwambtenaar kan je ceremonie maken of breken. Belangrijk dus dat het een persoon is waar jullie je comfortabel bij voelen. Kies voor iemand waar je een echte klik mee voelt. De BABS op onze site werken door het hele land of richten zich specifiek op een regio. Je hebt de keus uit meer dan 80 leuke trouwambtenaren, dus lees snel verder.


Ga naar Meer dan 88 Trouwambtenaren


Trouwambtenaar vrouw huren

De keuze voor jullie trouwambtenaar maak je echt samen. Heb je de voorkeur voor een man of een vrouw? Ga af op je gevoel.

Zelfstandige mannelijke BABS kiezen

Tijdens een kennismakingsgesprek weet je of dit de juiste BABS voor jullie is. Kies je specifiek voor een man, maar weet je het nog niet zeker na het gesprek? Maak kennis met nog een andere BABS. Je merkt dan vanzelf wie het beste bij jullie past.


Lees ook Welke zoen na het jawoord?


Trouwambtenaar huren voor een grappige ceremonie

Houden jullie van een gezonde portie humor en mag de ceremonie vol grappen zitten? De trouwambtenaar kan een speech maken waarin alle ruimte is voor de nodige lachsalvo’s!

Bekende trouwambtenaar

Er zijn steeds meer BN’ers die ook als BABS werken. Denk aan Dirk Zeelenberg, Jan Versteegh en Angela Groothuizen. Wat bijzonder als zij bij jullie ceremonie zijn.


Lees ook Bekende trouwambtenaren of babs inhuren bruiloft? Check de BN’ers & kosten


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation