Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zelfstandig trouwambtenaar huren voor één dag | Jullie trouwdag!

Een zelfstandig trouwambtenaar kan een heel eigen, persoonlijke invulling geven aan jullie ceremonie. Willen jullie zelf een trouwambtenaar inhuren voor jullie grote dag? Lees dan snel verder voor de beste tips.

De ceremonie op locatie?


Trouwen jullie niet in het gemeentehuis maar op een andere locatie? Geen probleem: een zelfstandig trouwambtenaar komt naar jullie gewenste locatie toe.

Hoe lang van tevoren trouwambtenaar regelen?


Een jaar vooraf een trouwambtenaar regelen is geen overbodige luxe, zeker als jullie op een populaire dag of tijd willen trouwen. Hoe eerder, hoe beter!

Hoe vind je een trouwambtenaar?


Natuurlijk helpen wij je op weg. Op ons platform vind je vakkundige trouwambtenaren die jullie ceremonie met plezier en liefde willen begeleiden.

Ga naar Trouwambtenaar zelfstandig

Wat kost een trouwambtenaar op locatie?


Reserveer voor een zelfstandig trouwambtenaar een bedrag van tussen de 500 en 1000 euro; dat zijn de gemiddelde prijzen. Je kunt natuurlijk een paar trouwambtenaren naar de kosten vragen, om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Wat kost een BABS van de gemeente?


Een trouwambtenaar die bij de gemeente werkt, kun je meestal niet op zondag inhuren. Wel is een BABS van de gemeente over het algemeen iets goedkoper dan een zelfstandig trouwambtenaar; reken op een bedrag van gemiddeld 400 euro.

Ga naar Babs gemeente

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation