Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke trouwring voor een man? 

Een trouwring uitzoeken voor een vrouw kan moeilijk zijn, maar welke trouwring haal je voor een man? Vrouwen laten (hoogstwaarschijnlijk) nog wel eens hints vallen over welke ringen ze mooi vinden of welke stijl, maar mannen zijn daar niet zo mee bezig als hun vrouwelijke wederhelft. En als je als twee mannen met elkaar gaat trouwen, hoe zoek je dan een mooie ring uit voor jullie beiden? Wij geven enkele tips!

© andersphoto | Shutterstock·com

Ring van witgoud voor mannen

De term ‘witgoud’ is misleidend, want een witgouden ring is helemaal niet goudkleurig. De ring heeft een zilveren look, maar de samenstelling is anders. Ook is echt zilver iets witter van kleur dan witgoud (om de verwarring even compleet te maken). Een witgouden ring schittert daarnaast feller dan een zilveren ring, er zit meer glans op. Mocht je dus een prachtige ring willen die van zichzelf al flink fonkelt, dan is witgoud een geweldige optie.

Stoere trouwring man

Als je op zoek bent naar een stoere trouwring voor een man, denk dan eens ‘outside of the box’. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte ring? Of deels zwart? Dit kan een hele mooie combinatie zijn met goud of zilver. Je hebt dan echt iets unieks om je vinger, maar ook iets stoers! Kies voor een brede zwarte band voor een statement of juist een zwart accent in de ring voor een subtiele touch.

Breedte trouwring man

Om nog even voort te borduren op de stoere trouwring: kijk ook eens naar de breedte van de trouwring. Wat op het eerste oog een saaie ring lijkt, kan in een bredere variant ineens heel stoer zijn. Juist de bredere trouwringen hebben veel ruimte voor bewerkingen of toevoegingen.

De enige tip die we kunnen geven die echt werkt, is: ga kijken. Bezoek juweliers, geen internetsites. Op onze website vind je een overzicht van juweliers bij jou in de buurt. Ga daar eens langs, zij vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation