Welk bruidskapsel past bij mij?

Je bent vast en zeker al een tijdje bezig met het voorbereiden van je bruiloft sinds je een poosje weet dat je gaat trouwen. En je hebt vast al eens gekeken naar de vele mooie jurken, accessoires en kapsels. Een bruidskapsel is altijd mooi en je kunt zien dat er veel zorg in is gestoken. Kijk & kies jouw favoriete bruidskapsels.

Opgestoken bruidskapsel


Een opgestoken bruidskapsel zien we heel erg veel op bruiloften. Het staat chique, maar met een paar losse plukken maak je het direct heel erg sexy. Je kunt een lang of opgestoken bruidskapsel ook heel lieflijk maken door er bloemetjes in te vlechten. Wanneer je voor grote bloemen kiest, houd het aantal dan beperkt. Hoe kleiner de bloem, hoe meer je erin kunt doen.


Bovendien kan een opgestoken bruidskapsel ook nog weer heel erg variëren. Neem je een strakke knot of een losse, of ga je een vlecht maken en deze opsteken? Half los en half opgestoken kan natuurlijk ook nog. Zolang je haar er mooi verzorgd en glanzend uit ziet met een paar mooie accessoires heb je al een prachtig bruidskapsel.

Lang en los bruidskapsel


Heb jij lang tot heel lang haar, dan ben jij vast en zeker een droom voor elke kapper en stylist. Met lang haar kun je een prachtig bruidskapsel creëren. Bovendien heb je super veel keus. Het opgestoken bruidskapsel is nog steeds erg populair, maar we zien vele variaties.


Ook los haar zien we steeds vaker. Een los bruidskapsel wordt vaak gecombineerd met mooie accessoires, zoals een lint in het haar over het voorhoofd. Een paar knipjes of mooie curlies om de voorste lokken uit je gezicht te houden wordt ook vaak toegepast. Kies je voor strak en stijl of ga je voor een wildere, sexy look met losse slagen in je haar? Laat de stylist je helpen met je bruidskapsel en creëer de beste look die bij jou past! Wil je meer afbeeldingen van bruidskapsels zien? KIJK HIER...

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation