Wat trek je aan voor de foto’s op de uitnodiging?

Wat trek ik aan…?! Met die vraag worstelen veel vrouwen iedere dag. Helemaal lastig als het gaat om de outfit die je draagt op de foto voor op jullie trouwkaarten! Heb je die horde eenmaal genomen, dan is er nog de vraag: wat trek je aan voor het verlovingsfeest? In dit artikel helpen we je op weg.


Kies in ieder geval voor een outfit die bij je past. Dat wil dus zeggen: ga voor kleding waar jij je lekker in voelt. Als je stoffen en materialen draagt die je goed vindt zitten, voel je je meer op je gemak. Dat geldt ook voor kleding waar je figuur goed in uitkomt. Iedereen heeft zijn eigen kledingstijl. Het is altijd mooi om dicht bij jezelf te blijven, zeker voor zo’n persoonlijke foto als die op jullie trouwkaarten.

Matching of…?


Let erop dat jullie outfits niet overdreven matchen, dan komt het te bedacht over. Natuurlijk wil je geen kleuren dragen die bij elkaar vloeken, maar allebei een blauwe broek en een wit shirt dragen, dat is te saai. Het hoeft niet allemaal precies bij elkaar te passen, maak het juist wat speelser of doorbreek het kleurenschema met een leuk accessoire.

Niet te fel


Pas op met felle kleuren en drukke prints: het gaat immers om jullie en jullie geluk dat van de foto’s afspat. Je wilt niet dat iedereen het vooral heeft over de felgele jurk die je draagt op de foto.

Locatie als inspiratie


Nog een tip: laat je inspireren door de locatie waar jullie de foto’s laten maken. Voor een fotoshoot in het bos, op het strand of op de heide, is vaak een andere outfit geschikt dan als je foto’s laat maken in een urban omgeving.

Verlovingsfeest: feestelijke look


Ben je helemaal happy met jullie outfits en zijn de trouwkaarten de deur uit? Dan is het tijd voor de volgende uitdaging: wat dragen jullie op het verlovingsfeest? Ook weer een bijzonder moment, waar ongetwijfeld foto’s worden gemaakt. Natuurlijk ga je voor een feestelijke look, maar ook hier geldt: blijf dicht bij jezelf. Draag je normaal nooit een jurk, kies dan bijvoorbeeld voor een geweldig broekpak.

Thema


Misschien heeft jullie trouwdag een bepaald thema, zoals summer chique. Draag dan tijdens het verlovingsfeest een outfit die daarbij past, zoals een flamboyante jurk met mooie prints. Bij een New York wedding past natuurlijk de dresscode New York chique en ga je voor een nette design outfit.

Thema of geen thema, een feest in de buitenlucht of binnen: hoe dan ook wil je er op je best uitzien. Besteedt daarom altijd extra aandacht aan haar en make-up.

Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation