Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Wat is het geheim van een goed huwelijk?

Een goed huwelijk: dat wil natuurlijk iedereen? Wat is het geheim, waardoor je over tien jaar (en langer) nog steeds dolgelukkig met elkaar bent? Lees snel verder!

Sterk individu


Natuurlijk weet je dat goede communicatie een belangrijk onderdeel is van een goed huwelijk. Maar wist je dat het ook heel essentieel is dat je een sterk individu blijft binnen je huwelijk? Niet altijd maar in ‘wij’ denken, maar af en toe bewust voor jezelf kiezen!

Vriendschap is gezond binnen een goed huwelijk


Onafhankelijk van elkaar zijn maakt je sterk: het komt je eigen leven ten goede, maar ook je relatie. Iedereen weet toch dat vriendschappen goed zijn voor onze gezondheid? Dat is zelfs wetenschappelijk onderzocht. Plan daarom zo nu en dan bewust tijd met je vrienden in: trek erop uit, ga wat leuks doen met je vrienden. Als je thuis komt, heb je elkaar ook weer wat nieuws te vertellen.

Alleen ontdekken


Mocht je geen behoefte hebben om er altijd maar met vrienden op uit te trekken, dan kun je er ook voor kiezen om alleen wat leuks te gaan doen. Plan eens een stedentrip in je eentje of ontwikkel een hobby waarvoor je alleen weg gaat. Fotografie bijvoorbeeld, wandelen, een museum bezoeken of sporten. Je inspireert elkaar vast weer met alle nieuwe dingen die je alleen hebt ontdekt.

Happy


Tijd voor jezelf nemen en doen wat je leuk vindt, zorgt er ook voor dat je zelf gelukkiger wordt. En dat heeft weer zijn weerslag op jullie relatie. Win-win!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation