Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Versterk de vriendschap in je relatie

Soms hoor je een bruid wel eens zeggen dat ze met haar beste vriend getrouwd is. Hoewel dat uniek is, is het niet onmogelijk. Jouw lover kan jouw beste vriend worden. Met deze tips versterk je de vriendschap in je relatie.

Maak kleine momentjes belangrijk

Denk eens terug aan jullie huwelijksreis, of de eerste date. Je keek toen ongetwijfeld anders naar je partner dan nu. Je partner was toen nog spannend, onbekend terrein, jullie waren halsoverdekop verliefd. Een paar jaar later kennen jullie elkaar zo goed en is de spanning wellicht wat minder geworden. Jullie zijn uiteraard gek op elkaar, maar die verliefde kriebels zijn weg. Op dit moment is het belangrijk om de kleine momentjes belangrijk te maken. Bijvoorbeeld: vrouw vraagt aan man of het brood op is. Man haalt z’n schouders op. Of: man legt z’n magazine weg en zegt: “Ik weet het niet schat, maar ik zal straks brood halen op de terugweg van de sportschool!”. Het is essentieel om oprechte belangstelling te tonen in wat de ander zegt, zodat je partner zich gehoord voelt.

Oprechte interesse voor je partner

Ook al hebben jullie niet dezelfde hobby’s, het is erg fijn voor zowel jezelf als je partner als er oprechte interesse wordt getoond in wat jullie graag doen. Blijf openstaan voor nieuwe ervaringen die je normaal gesproken niet snel zou ondernemen. Met je partner is het sowieso leuk, toch? Als hij iets vertelt over een hobby, luister dan geïnteresseerd, ook al heb je na een jarenlange relatie al zo vaak gehoord over zijn hobby. Kraak nieuwe hobby’s niet direct af, maar doe lekker met hem mee!


Lees ook Muren verven van een nieuwbouwwoning: wel of niet doen?


Maak klusjes samen leuk

Niemand houdt van klusjes, maar een opgeruimd huis en schone kleren is natuurlijk wel fijn. Probeer de klusjes samen te doen en zo leuker te maken. Houd een kussengevecht voor je de was doet, of begin een diepgaand gesprek tijdens het afwassen. Op die manier worden klusjes dubbel nuttig.

Onvoorwaardelijke vriendschap

Als je onvoorwaardelijke vriendschap kent, ken je ook onvoorwaardelijke liefde. Jouw partner kan helemaal zichzelf zijn en mag soms fouten maken. Samen praten jullie alle problemen uit en ook al hebben jullie meningsverschillen, so be it. Er is weinig dat jullie uit elkaar kan drijven. Heeft je partner een probleem? Dan help je hem er graag mee tot jullie samen met een oplossing komen.

Tekst: Sanne van Bortel


Dit zegt knuffelen over jouw karakter

Wist je dat de manier waarop jij mensen knuffelt heel veel vertelt over jouw karakter? Zo heb je stevige knuffelaars, knuffelaars die puur vriendschappelijk knuffelen en knuffels die pure liefde uitstralen. Wat voor een knuffel hoop jij te ontvangen vandaag? LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation