Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

7 Happy momenten voor vrouwen in een relatie

Mannen, opgelet! Zo maak je jouw vriendin dolgelukkig met jullie relatie en het kost je helemaal niks! Behalve een beetje tijd en moeite, natuurlijk. Met deze zeven tips en tricks laat je het hart van je vriendin elke dag van liefde overstromen. Want denk eraan: a happy wife is a happy life.

1➲ Elke dag knuffelen

Na het opstaan, voor het slapen gaan, als je weg gaat en als je thuis komt: altijd even een knuffel geven aan elkaar. Een intieme, stevige knuffel. Uit een onderzoek is gebleken dat knuffelen stressverminderend werkt. Daarnaast is het gewoon ontzettend fijn, dus waarom zou je niet zo vaak mogelijk knuffelen? Pak elkaar stevig vast! Pro tip: een kusje in haar nek tijdens de knuffel.

2➲ Lieve berichtjes sturen

Via WhatsApp, Facebook-messenger of een andere applicatie, het maakt niet uit, als de inhoud maar lief is. Even zeggen dat je haar mist, dat ze geweldig eruit zag voor ze de deur uit ging, dat je veel aan haar denkt of dat je niet kan wachten om haar te zien. Wedden dat je een soortgelijke lieve reactie als antwoord krijgt?

3➲ Een goed gesprek met je liefje

Leg alles even weg, geen telefoon, geen TV aan, de radio zacht. Zet een grote kop thee en kruip samen op de bank. Kijk haar geïnteresseerd aan en vraag hoe het met haar gaat. Een goed gesprek hoeft overigens niet altijd over zware onderwerpen te gaan: een luchtig gesprek kan ook heel fijn zijn, zolang er maar geen afleidingen aanwezig zijn en echt oprecht geïnteresseerd een gesprek voert.

4➲ Kleine of grote verrassingen

Wie houdt er niet van verrassingen? Dat kan een kleine verrassing zijn, zoals een lekker douchegelletje of een tijdschrift die ze leuk vindt, maar ook een grote verrassing, zoals een keer uit eten of een mooi sierraad. Een verrassing hoeft geen geld te kosten: denk aan een opgeruimd huis, spontaan een filmpje kijken of een leuk avondje met haar vriendinnen die je spontaan hebt uitgenodigd.

5➲ Tijd voor haar maken

Vraag haar eens wat zij wilt gaan doen vandaag. Je hebt je schema vrijgemaakt, de hele dag is voor haar. Ze hoeft zich echter niet verplicht te voelen om iets te ondernemen, als zij graag een dag wil bankhangen in jullie matchende onesies, dan is dat prima. Dat noem je quality-time!

6➲ Kus je geliefde

Eigenlijk geldt voor kusjes geven hetzelfde als elkaar knuffelen: doe het zo vaak mogelijk. Bij vertrek, bij aankomst, als je bij elkaar op de bank ligt, in het voorbij gaan, of gewoon zomaar tussendoor. Je hoeft gelukkig geen reden te hebben om elkaar kusjes te geven.

7➲ Heerlijk koken voor haar

Je weet zelf misschien wel dat niet iedereen zin heeft om nog te koken na een lange dag werken. Soms wil je gewoon je pyjama aantrekken en met een dekentje en wijntje op de bank kruipen. Hoe fijn is het dan als je een geweldige vriend hebt die voor je kookt. Op het moment dat je binnenkomt, staat het eten dampend op tafel. Aanschuiven en genieten maar!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation