Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat is een normale prijs voor een verlovingsring?

Gaan jullie je verloven? Daar hoort ook een verlovingsring (of verlovingsringen!) bij. Lees snel verder als je meer over dit onderwerp wil weten.

Verlovingsringen goud

Een verlovingsring is een prachtig symbool om de wereld te laten weten dat jullie gaan trouwen. Of je nu voor witgoud, roségoud of geelgoud kiest. Met of zonder steentje, aan jou de keus, want het assortiment verlovingsringen is breed.

De man draagt ook steeds vaker een verlovingsring

De man die op zijn knieën gaat voor de vrouw en haar een ring overhandigt: dat is het klassieke plaatje. Maar anno 2022 is er ook ruimte voor een andere invulling van die traditie. En de man draagt ook steeds vaker een verlovingsring. Mooi als jullie verlovingsringen, net als de trouwringen, met elkaar matchen.

Verlovingsring voor de vrouw

Een verlovingsring voor de vrouw heeft meestal een steentje. Prachtig flonkerend, trekt het de aandacht naar jullie liefdesgeluk!

Wie betaalt de trouwringen?

Vroeger was het heel gebruikelijk dat de ouders van de bruid de hele bruiloft betaalden. Dat is vandaag de dag niet meer zo. Was het traditie dat de bruidegom de verlovingsring en de trouwring voor de bruid betaalt, ook dat is tegenwoordig niet meer per se zo vanzelfsprekend. In een moderne relatie kan het heel goed dat jullie samen de ringen uitzoeken en ook betalen.

Betaalbare verlovingsringen

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een verlovingsring, koop dan online een ring of overweeg een zilveren verlovingsring. Het ligt natuurlijk ook aan het begrip ‘betaalbaar’: wat betaalbaar is, is voor ieder zijn budget anders. Op ons platform hebben we diverse aanbieders van verlovingsringen verzameld.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation