Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat is een leuke honeymoon? Top 5 bijzondere huwelijksreizen

Droom jij ook van een geweldige honeymoon, maar twijfel je nog welke bestemming het wordt? Wij geven je een aantal suggesties. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Tropische eilanden zijn het meest populair


Een hagelwit strand met palmbomen en een turquoise zee… Dat klinkt toch perfect voor een honeymoon! Tropische eilanden zijn voor veel newly weds de meest ultieme ‘go to’. Hier hebben jullie alle aandacht voor elkaar.

Ga naar Verre zonvakanties

All inclusieve vakanties zijn het makkelijkste


Als je kiest voor een all inclusive vakantie betekent dat; nergens aan hoeven denken, lekker aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner, en luieren aan het zwembad. Het is heerlijk ontspannen en je hoeft er niet veel voor te regelen vooraf.

Ga naar All inclusive vakanties

Rondreizen langs de Nederlandse kust is het meest verrassend


Zijn jullie niet zo’n globetrotters of willen jullie geen lange reis maken? Kies er dan voor om rond te reizen langs de Nederlandse kust. Een verrassende keus, maar zeker niet minder speciaal. Onze eigen kustlijn is prachtig!

Ga naar Hotels aan het strand in Nederland

Wijnfeesten in Europa zijn het lekkerst


Houden jullie van feesten en gezelligheid? Kies dan voor een Europese reisbestemming op het moment dat er wijnfeesten worden gehouden. Aan de Duitse Moezel bijvoorbeeld.

Ga naar Wijnfeest activiteiten

Samen het avontuur tegemoet


Moeten jullie niet denken aan dagenlang luieren op een strand of langs het zwembad? En zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor een rondreis. Het is misschien niet de meest ontspannen vorm van reizen, maar je ziet wel veel van de wereld. Samen zo’n avontuur ondernemen maakt jullie band nog sterker.

Ga naar Rondreizen
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation