Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat is een leuke honeymoon? Top 5 bijzondere huwelijksreizen

Droom jij ook van een geweldige honeymoon, maar twijfel je nog welke bestemming het wordt? Wij geven je een aantal suggesties. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Tropische eilanden zijn het meest populair

Een hagelwit strand met palmbomen en een turquoise zee… Dat klinkt toch perfect voor een honeymoon! Tropische eilanden zijn voor veel newly weds de meest ultieme ‘go to’. Hier hebben jullie alle aandacht voor elkaar.


Ga naar Verre zonvakanties


All inclusieve vakanties zijn het makkelijkste

Als je kiest voor een all inclusive vakantie betekent dat; nergens aan hoeven denken, lekker aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner, en luieren aan het zwembad. Het is heerlijk ontspannen en je hoeft er niet veel voor te regelen vooraf.


Ga naar All inclusive vakanties


Rondreizen langs de Nederlandse kust is het meest verrassend

Zijn jullie niet zo’n globetrotters of willen jullie geen lange reis maken? Kies er dan voor om rond te reizen langs de Nederlandse kust. Een verrassende keus, maar zeker niet minder speciaal. Onze eigen kustlijn is prachtig!


Ga naar Hotels aan het strand in Nederland


Wijnfeesten in Europa zijn het lekkerst

Houden jullie van feesten en gezelligheid? Kies dan voor een Europese reisbestemming op het moment dat er wijnfeesten worden gehouden. Aan de Duitse Moezel bijvoorbeeld.


Ga naar Wijnfeest activiteiten


Samen het avontuur tegemoet

Moeten jullie niet denken aan dagenlang luieren op een strand of langs het zwembad? En zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor een rondreis. Het is misschien niet de meest ontspannen vorm van reizen, maar je ziet wel veel van de wereld. Samen zo’n avontuur ondernemen maakt jullie band nog sterker.


Ga naar Rondreizen


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation