Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verrassingsbruiloft!

Wij geven een feestje! Staat er op de uitnodiging. Omdat jullie gaan verloven, zoveel jaar samen zijn of jullie vieren samen dat jullie jarig zijn geweest. Ultieme smoesjes voor de verrassingsbruiloft.

Verrassing!

Wanneer de gasten binnen zijn vraag je ze plaats te nemen en start de enige echte Wedding March van Mendelssohn. Verrassing!!! Het feestje waar iedereen voor uitgenodigd is, is jullie bruiloft!


Wellicht is het handig om vooraf de getuigen vast op de hoogte te stellen van de plannen. Ouders zouden het waarschijnlijk ook wel waarderen wanneer ze weten wat ze te wachten staat. En de jurk wil je natuurlijk ook niet alleen kopen. Kanttekening is wel, dat dit wel de kans op uitlekken vergroot.


Lees ook Trouwen checklist | Bruiloft plannen in 12 maandenHoe leuk is het dat jullie samen de hele bruiloft plannen en de genodigde gasten geen idee hebben wat ze te wachten staat. Voorpret met een hoofdletter V! Huur een weddingplanner in die jullie de nodige hulp verschaft tijdens de voorbereidingen, dat is wel zo fijn, aangezien jullie alles met z’n tweeën moeten doen.


Lees ook Kleine of micro bruiloft plannen? Tips & ideeën!Vergeet niet om een dresscode op de uitnodigingen te zetten, zo kun je er toch voor zorgen dat iedereen bruiloft- chique op jullie feestje komt.


Ga naar Weddingplanner Professionals


Tekst: Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation