Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verlovingsringen van VANBRUUN met de Franse Rivièra in de achtersteven

Dit voorjaar nemen wij u mee in een onvergetelijke reis. Gebaseerd op de ervaring van de eigenaar met het kiezen van de perfecte verlovingsring, werd een gat gevuld met wateren uit de Franse Rivièra, wat de inspiratiebron is voor VANBRUUN.

De oplossing hield een uitbreiding van verschillende keuzes in, te vergelijken met vele wijnhuizen die dit deel van Europa biedt met dezelfde exclusieve uitstraling.

Wanneer de warme zonnestralen de liefde op zijn heetst houden en de tijd is aangebroken om de relatie naar een hoger niveau te tillen, staan wij tot uw dienst met een buffet van prachtige ringen voor de fijnproever.

Stap aan boord ons jacht en vaar weg door het verlovingsproces om de eindbestemming van uw dromen te bereiken, wat uw eigen speciale aanzoek is.

De eerste stop die we zullen maken, is het vinden van de juiste ringmaat. Voor dat doel bieden wij een maatband aan om de juiste maat te vinden.


Bij het volgende station kiest u een verlovingsring. Leen tot wel drie verlovingsringen als replica om in alle rust te passen, om te zien welke het beste bij u past. Een andere keuze, voor degenen die graag naar de volgende halte willen zonder kleine tussenstops, is het lenen van een tijdelijke ring om mee ten huwelijk te vragen. U leent een verlovingsring die identiek is aan ons assortiment en na het aanzoek kiezen jullie eventueel samen de officiële ring.

Soms is het moeilijk om te beslissen wat u wilt van het menu. Op dat moment staat de hoofdbediende klaar met zijn aanbeveling om de keuze te vergemakkelijken. In ons geval is de maître d' onze juwelenexpert. U kunt ervoor kiezen om met hen in contact te komen door een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek in een van onze showrooms of virtueel bij u thuis. Bij de afspraak kunt u antwoorden en begeleiding krijgen om de juiste weg te vinden in uw verlovingsreis.


Misschien bent u niet het type dat een charterreis boekt en wandelt u liever op uw eigen pad. Onze volgende stop wordt dan ook: ontwerp op maat van uw verlovingsring. Met deze service kunt u ervoor kiezen om uw ring vanaf nul te ontwerpen of een bestaande ring aan te passen.

De mogelijkheden zijn talrijk, dus laat uw fantasie de vrije loop zoals de voortrefelijke wijn in de glazen op een van de prachtige terrassen aan de mediterrane parel.


Zoals we aan het begin van dit artikel vermeldden, is VANBRUUN geïnspireerd door de Franse Rivièra. De veelgeprezen kust biedt een breed scala aan de meest gewaardeerde roséwijnen van Frankrijk, zoals VILLA RIVIERA.

Dus om dit alles bij elkaar te brengen en onze reis te beëindigen, willen we op dezelfde manier onze populairste verlovingsring presenteren in onze laatste stop, de uitzonderlijke en tijdloze klassieker: Celeste.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation