Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Verloofd? Dan ervaar jij deze vier dingen

Ben je net ten huwelijk gevraagd door de grote liefde van je leven en heb je ja gezegd? Naast het feit dat je nu op een grote roze wolk zit, krijg je te maken met vier dingen waar elke kersverse bride to be mee te maken heeft.

Staren naar je verlovingsring


Je bent helemaal hoteldebotel... op je nieuwe verlovingsring! Het is ook een prachtig sierraad en je kan niet stoppen met eraan te friemelen en ernaar te kijken. Natuurlijk show je ‘m aan iedereen die het wil zien. Het staren naar je verlovingsring gaat je nog vaak overkomen, want er is een hoop dingen waar je over kan wegdromen de komende tijd. Te beginnen met je trouwjurk...

Vriendje? Verloofde!


In elk gesprek moet je jezelf verbeteren: je vriendje is niet langer je vriendje, maar je verloofde. Wat klinkt dat raar... Maar wel heel erg leuk! Je kan het zelf niet vaak genoeg horen dat jullie verloofd zijn en elke keer krijg je vlinders in je buik bij het horen van dat ene woord. Het hoort er allemaal bij en het is normaal, dus houd dat gevoel lekker vast!

Feestje met (heel veel) bubbels


Natuurlijk komt er een verlovingsfeestje! Nodig al je dierbare vrienden, vriendinnen en familie uit. Zodra iedereen aanwezig is, kan je de grote aankondiging maken en de bubbels laten knallen. Het verrassingselement zorgt ervoor dat iedereen direct in een feeststemming is. Je kan uiteraard ook van tevoren vertellen waarom je een feestje geeft, maar een surprise-element is natuurlijk wel leuker.

Organisatiestress bruiloft


Helaas, niet alleen maar leuke dingen om over weg te dromen. Nadat de roze wolk weggedreven is, komt de organisatiestress om de hoek kijken... Gelukkig bestaan er veel vakkundige mensen die je in kunt huren, zodat je zelf enigszins ontspannen blijft. Een weddingplanner bijvoorbeeld. Zij nemen alle grote en kleine klussen uit handen en regelen alles tot in de details. Ideaal!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation