Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwschoenen voor hem & haar | Accessoires

De ‘standaard’ witte of ivoren trouwschoen is nog steeds prachtig maar het kan ook anders. Tegenwoordig mag namelijk bijna alles, zowel voor de vrouw als voor de man. Dus leef je lekker uit!

Fotocredit: Jimmy Choo | Kelli Hayden | Shutterstock.com

Geef je trouwpak een boost


Waar de man in het verleden vaak een klassiek zwarte schoen droeg onder het zwarte pak kan het nu niet gek genoeg zijn. Floris van Bommel heeft juweeltjes van schoenen met hippe prints. Zo geef je een doorsnee pak een enorme boost!

SATC als voorbeeld


Voor de vrouw kan onder een klassieke jurk eigenlijk ook alles. Waarom zou je niet een prachtige donkerblauwe satijnen pump dragen onder je ivoren jurk? Ik blijf het zeggen, maar de nachtblauwe Manolo’s onder het klassieke ivoorkleurige pakje van Carrie (SATC) stonden echt prachtig. Of wat dacht je ervan om de schoenen op elkaar aan te passen. Zelfde kleur en zelfde materiaal, een superduo op alle fronten. Klinkt misschien heel cheesy maar dat mag als echtgenoten in spé!

Just Married


Uiteraard hoeft het niet helemaal blist en flits. Soms zit het hem vooral in de details. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld gaan voor een klassieke schoen met een bijzondere zool. Bijvoorbeeld; ‘Just Married’ op de zool gedrukt. Wat jullie ook kiezen. Zorg ervoor dat je de schoenen goed inloopt voor de grote dag daar is. En een paar heerlijk foute Uggs of sportschoenen voor het moment dat jullie echt niet meer kunnen. Die kunnen jullie ook laten customizen zodat ze helemaal ‘wedding proof’ zijn.

Saskia Baggen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation