Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwpak scoren voor beginners

Ga je voor het eerst trouwen en ben je nieuw met het hele bruidegom-gebeuren? Dan kan je vast een paar tips gebruiken over het aanschaffen of huren van een trouwpak. Neem er de tijd voor, want een trouwpak is voor de bruidegom net zo belangrijk als de jurk voor de bruid!

Trouwpak passen (en meten)

Als je een mooi pak wil hebben dat heerlijk zit en prachtig staat, dan zul je veel pakken moeten passen. Dat geldt helemaal voor pakken die te huur zijn en vaak moeten deze ook versteld worden. Dat kost tijd en veel pasrondes. Heb je geen zin in al dat gedoe, gepas en geparadeer in trouwpakken die nét niet lekker zitten? Zoek dan een goede tailor en laat je maten opmeten. Met deze maten kies jij direct pakken uit die bij je lichaam passen of – een iets duurdere optie – je laat een pak maken dat perfect bij je lichaam aansluit. Echt een persoonlijk, speciaal voor jou op maat gemaakt trouwpak!

Daar komt de bruidegom

Je ziet jezelf zeker al staan: een paar vrienden of je moeder in de wachtruimte van de winkel, wachtende tot jij het gordijn opzij schuift en met een vrolijke ‘tada!’ tevoorschijn springt. Na een aantal afkeuringen van het publiek klinkt jouw ‘tada’ al lang niet meer zo energiek en is de lol van het trouwpak passen er wel een keer af. Onze tip is dan ook: luister naar jezelf. Wat zit lekker, wat vind je mooi, wat past bij je bruid? Als het trouwpak comfortabel zit, zit jij ook een stuk lekkerder in je vel.

Trouwpak huren populair

Een pak huren is de laatste tijd vrij populair. Eerlijk is eerlijk: een trouwpak draag je (als het goed is) maar één keer. En dan? Hangt ‘ie in de kast. En kijk je er elke dag nog verliefd naar terwijl je samen herinneringen ophaalt? Niet echt. Een trouwpak huren is dus eigenlijk best een goede optie. Je hebt net zoveel keuze en het pak kan zo op maat gemaakt worden voor jou. Nadeel is wel dat je een gedragen pak aan hebt, voor sommigen is dat niet zo’n lekker gevoel. En als het pak al vaker is versteld, bestaat er een kans dat je dit kan zien. Het is op den duur wel goedkoper en je kan het pak na je feest gewoon terug brengen.


Let wel op of de stomerijkosten etcetera al bij de huurprijs in zitten, zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation