Trouwpak kopen: Trends voor de bruidegom

Natuurlijk draait het bij het pak om wat je zelf mooi vindt en wat je goed staat, maar als het aankomt op het kopen van het trouwpak, dan mag de bruidegom best rekening houden met de laatste trends op het gebied van trouwkleding. In dit artikel bespreken we een aantal trends voor bruidegoms die op dit moment erg hip zijn.

Trouwpak kopen: Trends voor de bruidegom
Fotocredit: Carlo Pignatelli 2020 | Catwalker | Shutterstock.com

Volledig wit trouwpak kopen


Voor de bruiloftsgasten is het not done om wit te dragen, maar de bruidegom kan dat wel! Match je trouwpak met je bruid, die vast en zeker een witte trouwjurk draagt. De kleur van je schoenen, riem en pochet kan je natuurlijk zelf uitkiezen, zodat je niet volledig in wit gaat. Kies voor een fellere kleur overhemd voor een vrolijke afwisseling.

Trouwpak kopen: Trends voor de bruidegom
Fotocredit: Ramon Sanjurjo 2020 |Catwalker / Shutterstock.com

Trouwpak met printjes


Als je gek bent op printjes, kan je met deze bruiloftstrend je hart ophalen. Printjes zijn namelijk (nog steeds) hartstikke hip. Je kunt zelfs een trouwpak kopen dat één grote print is, maar leuker is om accessoires uit te zoeken die bij een strak gekleurd pak passen. Denk aan alleen het overhemd dat een gek printje heeft, of alleen je sokken, of revers, of pochet, of stropdas... Er is genoeg om mee te variëren.

Naturel gekleurd trouwpak kopen


Als je bruid gaat voor een neutrale kleur trouwjurk, dus niet stralend wit, dan past daar prachtig een naturel gekleurd trouwpak bij. Denk daarbij een een crèmekleurig pak of een beigekleurig pak. Wel met een zachte kleur. Kies voor suède schoenen onder je trouwpak en een rustige kleur stropdas, zoals grijs.

Trouwpak kopen: Trends voor de bruidegom

Sneakers onder je trouwpak


Hoewel deze trend een tijd geleden veel groter was dan nu, zijn sneakers onder je trouwpak nog steeds hip. En comfortabel bovendien. Kies wel voor mooie witte sneakers. All-Stars waren ook heel vaak een keuze van bruidegoms én bruidjes, maar wel in zachte kleuren.

Een tweede trouwpak kopen


Het voelt misschien een beetje over de top, maar veel bruidegoms kiezen voor een tweede trouwpak. Eentje voor overdag en eentje voor het avondfeest. Hoe gaaf is het als je ineens in een ander pak verschijnt dat net zo geweldig staat als je eerste, maar dan aangepast op de avond.

Op zoek naar nog meer bruiloftstrends voor de bruidegom? Lees nog veel meer tips en trends op onze website.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation