Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen op vakantie, waarom niet?!

Trouwen op vakantie klinkt als erg veel regelwerk. En laten we wel wezen: dat is het ook. Meer dan een bruiloft in eigen land. Maar met de hulp van een gespecialiseerde weddingplanner komt alles goed. We hebben er zelfs een aantal op onze website staan!

Weddingplanner buitenlandse bruiloft

Een weddingplanner in het buitenland kan veel werk uit handen nemen. Als het jullie droom is om te trouwen op vakantie, kan je het helemaal zelf regelen uiteraard. Het is wel erg veel uitzoekwerk en geregel, maar het kan. Een weddingplanner die echter al ervaring heeft met het regelen van bruiloften op locatie, heeft handige connecties en kent de mensen lokaal. Het scheelt jullie erg veel tijd en stress om alles uit te zoeken. Het is dus zeker het overwegen waard. Neem eens een kijkje bij de weddingplanners op onze website!

Trouwen op het strand in het buitenland

Als jullie willen trouwen op vakantie, dan doe je dit natuurlijk niet in je hotelkamer. In het land waar jullie naartoe gaan zijn zoveel mooie locaties te vinden! Wat dacht je van trouwen op het strand in het buitenland? Met een prachtige blauwe zee op de achtergrond... Felgekleurde parasols en goudgeel strandzand... Wij dromen al weg! Een lekkere cocktail erbij en het feestje is compleet.

Trouwen in het buitenland locaties

Zijn jullie niet echt strandgangers, dan zijn er natuurlijk nog meer dan voldoende andere locaties om te trouwen in het buitenland. Denk bijvoorbeeld eens aan een resort, waar alles voor een goede fuif al aanwezig is? Of een lokaal restaurantje, een club of pub? Trouwen in een wijngaard kan ook, het uitzicht zal in elk geval indrukwekkend zijn. Er zijn meer mogelijkheden dan jullie aanvankelijk denken. Onze tip is dan ook: plan een gesprek in met één van de buitenlandse weddingplanners en zie wat er allemaal mogelijk is. Er zit hoe dan ook jullie droomtrouwlocatie tussen!

Tekst Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation