Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen in juni 2023

Plannen jullie je huwelijk voor komende zomer? Lees dan snel verder en ontdek wat de beste dagen zijn om te trouwen in juni 2023 én waar je rekening mee kunt houden tijdens het plannen.

Meest populaire maand op te trouwen is juni


Juni is de meest populaire maand om elkaar het jawoord te geven. Niet gek: het weer is dan meestal goed en de meeste gasten zullen nog niet op zomervakantie zijn.

Mooie trouwdatum voor juni 2023?


Denken jullie eraan om te trouwen in juni 2023? Bijzonder is vrijdag 23-06-23 vanwege de datum. En leuk dat deze speciale datum op een vrijdag valt. Vind je trouwen op vrijdag te kostbaar, denk dan aan dinsdag 06-06-23: ook een mooie trouwdatum en dat op een minder dure dag.

De gewilde trouwdagen zijn vrijdag & zaterdag


Hebben jullie besloten om te trouwen op een vrijdag of zaterdag in juni? Ben er snel bij voor het boeken van de trouwlocatie of de ceremonie in het gemeentehuis. Deze dagen lopen snel vol!

Wat is de duurste dag in juni om te trouwen?


Op zondag trouwen is in de regel het duurste. Zondag 4, 11, 18 en 25 juni zijn daarmee de meest kostbare dagen om te trouwen in juni. Overigens is het niet in iedere gemeente mogelijk om te trouwen op een zondag.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation