Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tip: vergeet zeker de close-up bruidsfoto’s niet

Of je nu een professionele fotograaf inhuurt of iemand uit je familie- of vriendenkring hiervoor vraagt; je hebt vast wel een beeld bij wat voor soort foto’s je graag van jullie dag wil hebben. Vergeet hierbij ook zeker de close-up foto’s niet. Bijvoorbeeld van je bruidskapsel en het boeket!

Juist door in de fotografie aandacht te leggen op details, creëer je een afwisselend geheel aan foto’s

Zo voorkom je dat je straks alleen maar groepsfoto’s van het hele gezelschap hebt, of juist allemaal portretten. Het is juist ook leuk om te focussen op details, bijvoorbeeld specifiek het bruidskapsel of de styling op tafel, zoals kaarsjes en bloemen.

Het haar

Laat zeker een close-up foto maken van jullie gezichten en profiel, van de achterkant van je bruidskapsel en als je een sluier draagt van je gezicht. Ook het bruidsboeket leent zich perfect voor een mooie beeldvullende foto!

Laat de fotograaf ook zeker tijdens DE kus een close-up foto maken

Dat is immers het moment dat jullie het ja-woord bezegelen met een innige kus. Ook erg leuk voor een close-up: jullie handen met de ringen. Mocht je jouw nagels hebben voorzien van een mooie kleur, komt dat direct goed in beeld.

Accessoires bruid en bruidegom fotograferen

Tot slot zijn natuurlijk de schoenen en accessoires die je draagt zeker de moeite waard om close-up op de foto te zetten. Draag je een speciale broche, oorbellen of ander accessoire ter nagedachtenis aan een familielid, dan spreekt het voor zich dat je daar in een foto de nadruk op legt!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation